El RCD Mallorca cau per la mínima (0-1) davant l'Atlético de Madrid

El RCD Mallorca ha perdut 0-1 davant l'Atlético de Madrid a causa d'un gol de Rodrigo Riquelme en el minut quatre de partit.

El matx ha començat malament per als mallorquinistes, ja que en la primera ocasió d'aquest, Riquelme ha caçat una pilota en la frontal i amb un potent xut ha batut Predrag Rajković per establir el 0-1.

Arran del gol visitant, el Mallorca va haver de duur més la iniciativa i va intentar generar perill sobretot a través de centres laterals, però la defensa visitant s'imposava a l'atac vermellós. D'aquesta manera, es va arribar al descans amb victòria per a l'Atlético de Madrid.

En la represa, els de Javier Aguirre van millorar i van fer un pas més cap endavant. Sergi Darder va avisar amb un perillós xut que va parar Jan Oblak en el 56'. No obstant això, li costava al Mallorca generar perill amb claredat en la porteria contrària.

Els minuts van anar passant i tots dos equips van fer canvis. Marcos Llorente va tenir el 0-2 en un contraatac i en els instants finals, Cyle Larin va tornar a obligar a intervenir a Oblak. Malgrat intentar-ho de diverses formes, el gol de l'empat no va arribar i el partit va finalitzar amb derrota 0-1 per al Mallorca.

Fitxa tècnica

RCD Mallorca: Rajković; Lato, Raíllo, Valjent (Gio González, min. 75), Nastasić, Maffeo (Morlanes, min. 62); Mascarell (Llabrés, min. 86), Darder, Dani Rodríguez (Radonjić, min. 75); Abdón (Larin, min. 62), Muriqi.

Atlético de Madrid: Oblak; Riquelme, Hermoso (Molina, min. 45), Giménez, Witsel, Azpilicueta (Reinildo, min. 90) ; Llorente, Koke, Barrios; Lino (Morata, min. 82), Correa (De Paul, min. 79).

Amonestacions: El col·legiat ha amonestat Raíllo (min. 71) i Muriqi (min. 75) per part del RCD Mallorca.

Gols: 0-1 Riquelme, min. 4