Derrota per la mínima (1-2) davant el Villarreal

El RCD Mallorca ha caigut (1-2) contra el Villareal CF en l'Estadi Mallorca Son Moix. Un gol de Raúl Albiol en pròpia porteria va igualar el inicial de Logan Costa, però en l'afegit, Yeremy Pino deixa sense punts als mallorquinistes.

Jagoba Arrasate pràcticament va repetir l'onze contra el Leganés i va sortir amb Dominik Greif, Antonio Sánchez, Antonio Raíllo, Martin Valjent, Toni LatoSamu Costa, Manu Morlanes, Dani Rodríguez, Takuma Asano, Vedat Muriqi i Marc Domenech.

Costa desequilibra la balança en el primer temps

L'arrencada del Mallorca va ser bona, volent dur el protagonisme del partit, pressionant a dalt i tractant de buscar la porteria de Diego CondeSamu Costa va provar al porter rival amb un perillós xut als deu minuts. Poc més tard, a prop va estar Domenech de rematar un centre de Asano, després d'una bona acció per banda del japonès.

El Villarreal, això sí, va créixer amb el pas dels minuts i va aconseguir acostar-se en diverses ocasions a la porteria de Greif, encara que sense posar molt a prova l'eslovac. No obstant això, els visitants van trobar el premi a la mitja hora de joc amb un centre des de l'esquerra que Logan Costa, amb el cap, va enviar al fons de les xarxes. Van ser els pitjors moments dels mallorquinistes, malgrat que van acabar el primer temps amb dos xuts llunyans de Costa i Domenech, davant els quals va estar providencial Conde.

Creixement en el segon temps i final dolorós

Després del descans, el Mallorca va ajustar i va corregir alguns dels problemes que va tenir en els inicials 45 minuts i el rendiment de l'equip va millorar. En el 53', a Muriqi li anul·len un gol per fora de joc, encara que molt poc després, un centre de Asano des de l'esquerra no va ser buidat correctament per Albiol, que va enviar la pilota al fons de la seva pròpia porteria.

El partit ja encarava la seva recta final, amb igualtat sobre el verd i en el marcador, quan Toni Lato va veure la targeta vermella directa per una acció amb Yéremy Pi que l'àrbitre del partit, De Burgos Bengoetxea, va entendre que era perillosa. L'expulsió va condicionar clarament el partit, encara que els de Arrasate, lluny d'amagar-se, van ser valents i van buscar la remuntada.

No obstant això, el que va aconseguir el segon gol va ser el Villarreal en una de les últimes jugades del partit. Ayoze Pérez va rematar una passada de Pino des de dins de l'àrea.

La pròxima cita el RCD Mallorca és dimarts que ve, de nou a casa, contra la Real Sociedad.

Fitxa tècnica:
RCD Mallorca: Dominik Greif, Antonio Sánchez (José Copete, min. 80), Antonio Raíllo, Martin Valjent, Toni Lato (Johan Mojica, min. 72), Samu Costa, Manu Morlanes, Dani Rodríguez (Sergi Darder, min. 63), Takuma Asano (Robert Navarro, min. 62), Vedat Muriqi i Marc Domenech (Valery Fernández, min. 45).

Villareal CF: Diego Conde, Sergi Cardona (Juan Bernat, min. 85), Logan Costa, Raúl Albiol, Kiko FemeníaIlias Akhomach (Yéremy Pino, min. 63), Daniel Parejo (Nicolas Pépé, 74'), Santi Comesaña (Ramón Terrats, min. 85), Álex Baena, Ayoze Pérez i Thierno Barry.

Gols: 0-1, Logan Costa, 22'; 1-1, Albiol (P.P), 57'; 1-2, Ayoze Pérez, 94'.

Amonestacions: Groga a Samu Costa en el 25', groga a Sergi Cardona en el 32', groga a Martin Valjent en el 36', groga a Thierno Barry en el 47', vermella directa a Toni Lato en el 69', groga a Thierno Barry en el 83' i groga a Valery en el 93'.