Destacats

El Bologna FC 1909 gana la 46 edició del Ciutat de Palma per penals

El Bologna FC 1909 s'ha enduit el Trofeu Ciutat de Palma després d'un igualat partit que s'ha decidit per penals (5-6) després de l'1-1 en 90 minuts. Una jornada que, a més, ha servit de presentació de la primera plantilla del RCD Mallorca, que van saltar al terreny de joc de l'Estadi Mallorca Son Moix acompanyats per exjugadors veterans del club.

Jagoba Arrasate disposava sobre el camp a Leo Román, Mateu Jaume, José Copete, Antonio Raíllo, Johan MojicaSamu Costa, Sergi Darder, Manu Morlanes, Takuma AsanoAbdón Prats i Cyle Larin.

Després d'un bon inici de partit amb més possessió que arribades, l'equip s'avança amb un gol de Asano, a passada filtrada de Sergi Darder, que amb una picadeta per damunt del porter va posar l'1-0 en el minut 9.

Els minuts passaven i l'equip domina la possessió de pilota. Però en el minut 25, després d'una gran jugada per banda, Castro rematava per enviar la pilota al fons de la porteria de Román i establir així l'empat a un.

El gol italià esperona l'equip, que intenta buscar el 2-1. Es caminava amb pas ferm cap al descans sense que el Bologna arribés a la porteria de Leo. Gairebé en el 45', un centre de Darder marxa lluny de la meta. Amb aquesta ocasió s'arriba al descans del partit. Una primera part marcada per la igualtat i la falta d'oportunitats per tots dos costats.

En l'inici del segon, el míster canvia l'11 per complet i surten al camp Dominik Greif, Pablo Maffeo, Martin ValjentSiebe Van Der Heyden, Toni Lato, Omar Mascarell, Dani Rodríguez, Daniel Luna, Marc Domènech i Vedat Muriqi.

En el 48', Domnech té una ocasió clara per trencar l'empat a un, encara que no troba porteria. Passen els minuts amb molta igualtat en el terreny de joc. Encarant el 70' de partit, gana sencers el Bologna, però sense inquietar la meta de Greif.

La millor ocasió de la segona part la té Luna amb una bona rematada des de la frontal que repel·leix bé el porter del combinat transalpí. En el 83' de partit marxa Domènech i entra Jan Salas per al Mallorca.

En el 88', hi ha una doble ocasió als peus de Lluna, primer, i Sánchez, després, però el Mallorca no aconsegueix perforar la meta de Skorupski.

Amb l'1-1 s'arriba al final del matx i el Ciutat de Palma es va definir per penals.

Després d'una llarga tanda, l'equip que es va acabar portant el trofeu va ser el Bologna. Amb això, s'arriba al final de la pretemporada. La pròxima fita és la primera jornada de LaLiga davant el Real Madrid.