El Mallorca és de Primera!!!

Un gol de Darder en el 83' dona el punt per certificar la permanència

El RCD Mallorca ha aconseguit segellar matemàticament la seva presència, una altra temporada més, en Primera Divisió després d'empatar (2-2) a casa davant l'UD Almería.

El partit va ser en el seu còmput general dominat per l'equip mallorquinista, que des dels primers instants de partit ja va buscar la porteria rival. Cyle Larin i Vedat Muriqi les van tenir, però el gol no va arribar fins a la mitja hora de partit. Dani Rodríguez va treure un córner des de la dreta i després d'una prolongació en el primer pal, va aparèixer l'esmentat Larin per, amb la porteria buida, posar l'1-0.

Després del gol, els d'Aguirre va continuar generant ocasions de gol. El domini local era absolut, però en el 41', una contra de l'Almería per la banda esquerra va acabar amb un centre ras al cor de l'àrea. Sergio Arribas, molt ben col·locat, va rematar i va establir l'empat en el marcador. Amb 1-1 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

En el segon temps, el Mallorca va tornar a sortir amb la clara intenció de tornar-se a posar per davant. Sergi Darder i de nou Larin van gaudir d'ocasions, encara que va ser l'UD Almería el que va tornar a trobar el gol, aquesta vegada gràcies a un llançament molt llunyà de Bruno Langa que es va colar per l'esquadra de la porteria de Rajković.

Va ser un gerro d'aigua freda l'1-2, però després d'uns minuts d'un cert dubte, els d'Aguirre es van bolcar en cerca d'un empat que va arribar mancant set minuts per al final. Darder va caçar una pilota en la frontal i amb un tir amb l'interior va aconseguir el 2-2.

El Mallorca va buscar amb insistència el tercer, però no va arribar. Al final del partit, es van viure uns certs minuts de tensió esperant al resultat del Cádiz, que no va aconseguir guanyar a l'UD Las Palmas, amb el que els vermellons tornaran a jugar una temporada més en Primera.

Ficha técnica

RCD Mallorca:  Rajković; Gio González, Valjent, Raíllo, Copete (Radonjić min 68), Jaume Costa (Lato min 76); Dani Rodríguez (Morlanes min 62), Samu Costa (Omar Mascarell min 45), Darder; Larin, Muriqi (Abdón Prats min 62).

UD Almería: Fernando; Pozo, Chumi, Montes, Centelles (Radovanović min 82); Melero (Robertone min 58), Edgar, Romero (Batistao min 64), Arribas (Embarba min 82), Langa; Luis Suarez (Lozano min 64).

Amonestacions: El árbitro ha amonestado Raçillo (min 17) i Copete (min 37) per part del RCD Mallorca i Luka Romero (min 45) i Robertone (min 61) i Arribas (min 64) per parte de l'UD Almería.

Gols: 1-0 Larin min 29; 1-1 Arribas min 41; 1-2 Langa min 66; 2-2 Darder min 83.