El RCD Mallorca alça el Trofeu de s’Agricultura

Els de Arrasate s'han imposat 0-5 a l'UD Poblense gràcies a un doblet de Muriqi i als gols de Raíllo, Abdón i Domènech

El RCD Mallorca s'ha imposat (0-5) a l'UD Poblense per adjudicar-se la 52 edició del Trofeu de s'Agricultura.

Jagoba Arrasate va apostar per un onze conformat per Iván Cuéllar, Mateu Morey, David López, Antonio Raíllo, Toni Lato, Omar Mascarell, Antonio Sánchez, Sergi Darder, Daniel Luna, Vedat Muriqi i Takuma Asano.

Va arrencar el Mallorca duent clarament el pes del partit i aviat va aconseguir avançar-se amb una jugada per l'esquerra protagonitzada per Asano, un dels jugadors més actius, que va assistir Muriqi dins de l'àrea perquè el kosovar fes el 0-1.

Poc més tard, i en una acció similar, van tornar a connectar els dos mateixos jugadors i de nou Muriqi, que es va desfer del seu defensa i va aconseguir girar-se, va marcar un golàs per doblegar l'avantatge.

El Poblense va tenir un potent llançament des de la frontal que va parar Cuéllar. El domini dels mallorquinistes, això sí, no va cessar i al caient del descans van aconseguir marcar el tercer després d'una acció de córner des de la dreta que va enviar Raíllo al fons de les xarxes.

Per a la segona meitat, Arrasate va moure gairebé al complet a l'equip donant entrada a Siebe Van der Heyden, José Copete, Martin Valjent, Pablo MaffeoSamu Costa, Manu Morlanes, Dani Rodríguez, Jan SalasAbdón Prats i Marc Domènech.

La tònica del partit es va mantenir, amb el Mallorca jugant en camp rival. En els primers minuts, a prop va estar Domènech d'incrementar l'avantatge amb un potent xut que va aturar Felquin. Qui sí que el va aconseguir batre, no obstant això, va ser Abdón sobre l'hora de partit, aprofitant un error de la saga local.

Ja en els compassos finals, Dani Rodríguez va servir una pilota dins de l'àrea a Domènech, que amb un llançament ras va establir el 0-5, que va ser el resultat definitiu del partit. El Mallorca, doncs, continua amb ple de victòries en el que portem de pretemporada.