Skip to main content

El RCD Mallorca cierra con orgullo LaLiga Genuine 2023/24

El RCD Mallorca ha tancat LaLiga Genuine 2023/24 amb, de nou, una enorme demostració de valors. Els 16 convocats, entre els quals va haver-hi tres debutants, van gaudir a Getafe del bonic colofó d'una competició única i especial que conjumina tot el positiu de l'esport.

Els mallorquinistes van poder preparar aquesta última fase amb un entrenament sobre la gespa de l'Estadi Mallorca Son Moix davant la mirada i suport dels seus familiars i de figures institucionals com la d'Alfonso Díaz, CEO de Negocis del club. A més, els futbolistes van tornar a rebre la visita de Xavi Torres, un dels majors referents de l'esport balear. Tot va sumar i va ajudar al fet que el conjunt balear aconseguís tancar la temporada amb un ple de victòries davant del Club Gimnàstic de Tarragona, UD Ibiza i SD Huésca.

Però el resultat, com sempre, va ser el menys important. L'equip va demostrar els seus principis de companyonia i respecte i tots els integrants, siguin jugadors o membres del staff, van fer una gran feina. Així mateix, destacam els debuts en el Genuine del club de Mateo Salvador Castelló, Amando Sánchez i Thomas Facundo.

Enhorabona per la gran temporada, equip, i moltes gràcies per la col·laboració, un any més, de la Fundació Mallorca Integra.