Tercera victòria consecutiva!

El RCD Mallorca s'imposa (1-2) al Real Valladolid gràcies als gols de Cyle Larin i Valery Fernández

El RCD Mallorca ha sumat la seva tercera victòria consecutiva de la temporada després d'imposar-se (1-2) al Real Valladolid, gràcies als gols de Cyle Larin i Valery Fernández.

Jagoba Arrasate va introduir quatre canvis en l'onze respecte al partit contra el Real Betis i va sortir amb Leo Román en porteria; Pablo Maffeo, Antonio Raíllo, José Copete i Johan Mojica en defensa; Manu Morlanes, Samu Costa i Sergi Darder en el migcamp, i Dani Rodríguez, Cyle Larin i Robert Navarro com a trident d'atac.

Primera part igualada i amb temptatives per a tots dos equips

Al primer temps, el partit va ser molt igualat, sense cap dominador clar i amb arribades de perill per a tots dos equips. La primera va ser per als mallorquinistes, perquè en el 3', Larin va estavellar una pilota contra el pal, encara que la jugada estava invalidada per fora de joc. Això sí, els inicials 15 minuts van estar marcats per l'absència de notícies en les àrees.

En el 18', Juanmi Latasa va avisar per als locals amb una rematada al pal. Samu va respondre poc després amb un llançament des de la frontal que va parar Hein. Sobre la mitja hora, una bona jugada per banda de Raúl Moro va acabar amb una rematada de Darwin Machís que va marxar per damunt la porteria de Román. Van ser els moments de més perill per al Valladolid, encara que els de Arrasate van aconseguir acabar millor la primera part, però que el 0-0 no es va moure.

Milloraria en el segon temps, on van arribar els gols

A l'arrencada de la segona, Larin la va tornar a tenir després d'un centre de Maffeo, encara que el xut del davanter va ser bloquejat per la defensa. Poc més tard, Kike Pérez la va tenir amb una tir que es va marxar fora del pal dret de la porteria visitant. A partir d'aquí, el Mallorca va créixer i va passar a dur el partit a on volia. El premi va arribar en el 54', amb una gran assistència de Dani Rodríguez per a Larin, que després d'un molt bon control, va batre Hein per establir el 0-1.

La igualtat continuava, encara que la defensa vermellosa es mostrava solvent abans els atacs val·lisoletans. Maffeo va estar providencial en el 72' per evitar una jugada de molt de perill i dos minuts després, Copete va tenir el 0-2 després d'un servei de cantonada, però que el porter rival va tornar a respondre bé. No obstant això, el doble avantatge en el marcador va arribar mancant vuit minuts, quan Valery Fernández va robar la pilota a un defensa del Valladolid, es va plantar davant Hein i el va batre per establir el 0-2.

Els últims compassos semblaven controlats, però a l'afegit, Iván Sánchez, amb un golàs, va retallar distàncies i va donar emoció als minuts que restaven. No obstant això, el Mallorca va aconseguir defensar-se a la perfecció per sumar altres tres punts i tancar la jornada amb 14 en el seu caseller.

Fitxa tècnica:

Real Valladolid: Karl Hein, Luis Pérez (Raúl Chasco, min. 50), Juma Bah, David Torres (Mario Maroto, min. 71), Lucas Rosa, Kike Pérez (Stanko Juric, min. 64), Eray Cömert, Mario Martín (Mamadou Sylla, min. 64), Darwin Machís (Iván Sánchez, min. 50), Juan Miguel Latasa y Raúl Moro.

RCD Mallorca: Leo Román, Pablo Maffeo, José Copete, Antonio Raíllo, Johan Mojica, Samu Costa, Manu Morlanes (Omar Mascarell, min. 64), Sergi Darder (Valery Fernández, min. 75), Dani Rodriguez (Chiquinho, min. 75), Cyle Larin (AbdÓn Prats, min 75) y Robert Navarro (Antonio Sánchez, min. 85)

Gols: 0-1, Larin, 58'; 0-2, Valery, 83'; 1-2, Iván Sánchez, 93'.