Destacats

Victòria epica del Mallorca al Villamarín (1-2)

Un gol de Dani Rodríguez y un altre de Valery li donen els tres punts a l'equip

El Mallorca ha tret una increïble victòria del Benito Villamarín després d'un gol de Dani Rodríguez i un altre de Valery que van neutralitzar el gol inicial de Lo Celso.

El Mallorca va sortir amb: Dominik Greif, Antonio Sanchez, Martin Valjent, Antonio Raíllo, Johan Mojica, Omar Mascarell, Samu Costa, Sergi Darder, Dani Rodriguez, Robert Navarro i Cyle Larin.

Dani va igualar el gol inicial

El Mallorca va començar fort tractant de tenir la possessió però el Betis va estrènyer molt a l'inici també. Al minut 6 va arribar l'1-0 de Lo Celso amb un xut des de fora de l'àrea. Tot i així, la reacció va arribar de forma immediata amb un golàs de Dani Rodríguez, amb assistència inclosa de Larin. L'inici de partit va ser frenètic.

Ja al minut 16 de partit, Greif va negar el gol a Vitor Roque amb una molt bona parada. Pocs minuts després, va tornar a intervenir el porter del Mallorca després d'una rematada del Betis. Ja passat l'equador de la primera meitat Samu Costa va estar a punt de marcar l'1-2 amb una rematada de cap després d'un centre magnífic de Robert Navarro.

Els minuts següents van ser un constant intercanvi de cops fins arribar al descans.

Valery va rematar el partit

La segona part va començar amb molta igualtat i pocs minuts després de la represa Abde va tenir una gran ocasió amb una rematada que va impactar als dos pals de la porteria de Greif. Pràcticament en la següent jugada, un altre cop, el porter eslovac va evitar el gol de l'equip local després d'una gran rematada de la davantera del Betis.

La millor ocasió del Mallorca va arribar amb una rematada de Robert Navarro després d'un centre esplèndid de Mojica. Ja endinsats a la segona meitat Dani ho va tornar a intenar amb un bon xut. El Mallorca va buscar el gol de la victòria i el Betis, inquiet, també la va tenir, però de nou, Greif va fer una gran intervenció després d'un tir molt perillós d'Aitor Ruibal.

Ja al minut 93, després d'un córner, Valery va rematar a plaer després d'una magnífica pentinada de Samu Costa. Tots tres punts volen cap a Mallorca.

El pròxim partit del Mallorca, el divendres 27 de setembre, al José Zorrilla, contra el Reial Valladolid.

Fitxa tècnica:

Real Betis: Rui Silva, Héctor Bellerín, Diego Llorente, Natan, Ricardo Rodríguez (Romain Perraud, min. 68), Marc Roca, Sergi Altimira (Aitor Ruibal, min. 81), Abdessamad Ezzalzouli (Juanmi Jiménez, min. 81) Lo Celso, Vitor Roque (Pablo Formals, min. 68) i Chimy Ávila (Cedric Bakambu, min. 68)

RCD Mallorca: Dominik Greif, Antonio Sánchez, Martin Valjent (José Copete, min. 70), Antonio Raíllo, Johan Mojica, Omar Mascarell, Samu Costa, Sergi Darder (Toni Lato, min. 86), Dani Rodríguez (Chiquinho, min. 75), Robert Navarro (Valery Fernández, min. 75) i Cyle Larin (Abdón Prats, min. 75).

Gols: 1-0 Lo Celso min. 7, 1-1 Dani Rodríguez min. 8 i 1-2 Valery Fernández min. 93.

Amonestacions: Groga a Bellerin al min. 20, groga a Lo Celso al min. 33, groga a Chimmy Àvila al min. 33, groga a Dani Rodríguez al min. 64 i groga a Copete al min. 81.