El RCD Mallorca suma un meritori punt davant el Real Madrid

El RCD Mallorca ha sumat un meritori punt enfront del vigent campió, el Real Madrid, gràcies a un gol de Vedat Muriqi en el segon temps.

El conjunt mallorquí va sortir amb Dominik Greif, Pablo Maffeo, Antonio Raíllo, Martin ValjentJohan MojicaSamu Costa, Omar Mascarell, Sergi Darder, Dani Rodríguez, Takuma Asano i Vedat Muriqi.

Primer temps

L'equip comença fort amb una ocasió de Samu Costa que deté Thibaut Courtois. Amb el pas dels minuts, el Madrid es creix i comença a aguaitar l'àrea de Greif. En el minut 12, Rodrygo Goes des de dins de l'àrea fa el 0-1 amb un xut creuat. Després d'uns bons minuts de l'equip, el Madrid torna a la càrrega amb una altra rematada de Rodrygo que atura Greif.

En el 22', Rudiger ho prova amb un xut desviat que no inquieta l'eslovac. En el 37', arriba la més clara del Mallorca després d'un centre de Maffeo i una rematada de cap de Dani Rodríguez. Poc més tard, i després d'una gran jugada de MojicaAsano prova a Courtois, al qual se li escapa el primer xut, però aconsegueix detenir el segon, aquesta vegada de Muriqi. Després dels millors minuts del Mallorca, s'arriba al descans amb el 0-1.

Segon temps

Després de la represa, l'equip surt endollat a la recerca de l'empat i en el 56' arriba la recompensa del gol amb una remata de cap imparable de Muriqi, després de servei de cantonada de Rodríguez. La reacció del Madrid arriba en el 62', amb un xut de Mbappé que deté meravellosament Greif.

En el 75', abans de la pausa d'hidratació, el Mallorca té una altra ocasió als peus de Muriqi. Després de la pausa, el Madrid continua empenyent i en el 80', Modric té una bona rematada que atura Greif. Els mallorquinistes resisteixen, encara que també busquen el segon: faltant tres minuts, Antonio Sánchez la té després d'una gran jugada de Cyle Larin. Poc després, de nou Sánchez compta amb una bona ocasió, però no troba porteria.

En l'última jugada del partit, Ferland Mendy és expulsat i s'acaba el matx, on el Mallorca suma el primer punt del campionat.

La setmana vinent, l'equip viatja fins a Pamplona per enfrontar-se a Osasuna.

Ficha tècnica

RCD Mallorca: Greif; Maffeo, Raíllo, Valjent, Mojica; Samu Costa, Mascarell (Copete, min.92), Darder (Morlanes, min.72); Asano (Larin, min.72), Muriqi y Dani Rodríguez (Antonio Sánchez, min.67).

Real Madrid: Courtois; Carvajal (Lucas Vázquez, min.88), Rüdiger, Militao, Mendy; Tchouameni (Modric, min.63), Valverde, Bellingham (Arda Güler, min.88); Rodrygo, Mbappé y Vinícius (Brahim, min.88).

Golss: 0 - 1, min.13, Rodrygo. 1 - 1, min.53, Muriqi.