Skip to main content
Destacats

Coneix la nostra pretemporada 2024/25!

L'equip tornarà el 8 de juliol, farà un stage al Regne Unit i té sis amistosos confirmats

El RCD Mallorca 2024/25 tornarà al treball els dies 8 i 9 de juliol amb les protocol·làries proves mèdiques, que tindran lloc a la Clínica Juaneda. Posteriorment, l'equip entrenarà entre el 10 i el 19 de juliol a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, abans de posar rumb, el dia 20, al Regne Unit. Allà, s'exercitarà a l'Aston Vila FC Training Ground, Bodymoor Heath, el centre d'entrenament de l'equip de la Premier League, fins al 27 de juliol.

En terres angleses, el conjunt de Jagoba Arrasate jugarà tres partits: contra el Crewe Alexandra FC (el dia 21, amb seu encara per confirmar), el Barnsley FC (el dia 26 en el Loughborough University Stadium) i davant el West Bromwich Albion (el dia 27 en el WBA Training Centre).

De nou a Espanya, el RCD Mallorca té programat per al 31 de juliol el seu quart amistós, que serà davant el Poblense en el Nou Camp de Sa Pobla. Una cita emmarcada en el Trofeu de s'Agricultura. Poc després, el 3 d'agost, els mallorquinistes jugaran dos partits en un mateix dia: contra el Burgos CF al matí, a l'estadi de El Plantío, i enfront del CD Mirandés, a la tarda, en el Estadio Municipal de Anduva.