Destacats

El Mallorca s'imposa (0-2) al Burgos en el cinquè partit de pretemporada

Els gols han estat obra d'Omar Mascarell i de Marc Domènech

El RCD Mallorca continua amb ple de victòries en la pretemporada després d'imposar-se (0-2) al Burgos CF gràcies als gols d'Omar Mascarell i Marc Domènech.

Jagoba Arrasate va posar sobre el verd de El Plantío un onze conformat per Dominik Greif en porteria; Pablo Maffeo, Antonio Raíllo, Martin Valjent i Toni Lato en defensa; Omar Mascarell, Samu Costa i Sergi Darder en la zona ampla, i Dani Rodríguez, Vedat Muriqi i Takuma Asano com a trident ofensiu.

En l'arrencada va ser el Burgos el que es va aproximar amb perill a la porteria mallorquinista. Primer amb un llançament des de la frontal de Raúl Navarro que va parar Greif en dos temps i després amb un centre des de la dreta per a López-Pinto, que en el segon pal no va aconseguir trobar els tres pals.

Al Mallorca, que va ser qui va aglutinar més la possessió, li va costar arribar a la meta d'Ander Cantero en els primers minuts, però en el 19', Mascarell va enviar al fons de les xarxes una gran falta lateral servida des de l'esquerra per Rodríguez.

Després del gol, el partit va avançar sense grans sobresalts. Els dos equips van comptar amb algunes aproximacions, però no van ser excessivament perilloses. D'aquesta manera, es va arribar al final del primer temps amb el 0-1 a favor dels de Arrasate.

Per a la represa, el tècnic basc va canviar per complet a l'equip titular i va donar entrada a Leo Román, Mateu Morey, David López, José CopeteSiebe Van der Heyden, Jan Salas, Antonio Sánchez, Manu Morlanes, Daniel Luna, Marc Domènech i Abdón Prats.

El Mallorca va sortir molt ficat, amb major fluïdesa en les seves combinacions, i va tenir acostaments amb assiduïtat a la porteria de Cantero.

El Burgos també va tenir les seves, com en el minut 59, quan va estar providencial Copete per tallar una jugada de molt de perill dels locals. Poc més tard, López va bloquejar un llançament de Fer Niño dins de l'àrea.

A mesura que el partit va avançar, les ocasions es van reduir, la tònica de la igualtat es va mantenir, encara que el Mallorca, que va créixer en els últims compassos, va aconseguir doblegar l'avantatge mancant dos minuts gràcies a un nou gol de Domènech, que ja suma tres en pretemporada.

Amb 0-2, doncs, es va arribar al final del cinquè partit estiuenc del conjunt de Arrasate, que ha guanyat tot el que ha jugat.