PRIMER EQUIP

Crònica Mallorca 2 Saragossa 2

Els bermellones remuntar per dues vegades un marcador advers

El Mallorca va haver de remuntar un marcador advers en dues ocasions per empatar (2-2) davant el Reial Saragossa en el Iberostar Estadi.

Va començar marcant l'equip visitant en les botes de Juan Muñoz, que va enxampar avançat a Santamaría, i el gol va donar un gir radical a un partit que fins a aquest moment (min. 38) no tenia un dominador clar.

No va ser suficient, en canvi, perquè el Saragossa conquistés a Palma la seva primera victòria de la temporada lluny de la Romerada.
El Mallorca es va guanyar a pols l'empat, el sisè de la temporada i tercer en el seu camp.

Els gols de l'argentí Juan Culio, exzaragocista, i del serbi Deixen Lekic, van neutralitzar els anotats per Muñoz i José Enrique, encara que el Mallorca va poder posar-se en avantatge dos minuts abans del primer tant saragossista, però el meta Ratón i el pal van impedir que la pilota impulsada pel defensa Antonio Raíllo creués la línia de gol.

Va ser una indecisió de la defensa visitant, l'única de la primera part, que va poder costar-li molt cara davant un rival que va mantenir el domini de les accions, però que amb prou feines va inquietar la seva porteria.

Els dos equips van barallar per totes les pilotes, en una primera part d'un gran malbaratament físic i molt poca qualitat sobre la gespa.
De fet, si els dos equips s'haguessin anat al descans amb 0-0 en el marcador no hauria estranyat a ningú.

L'avantatge saragossista va generar dubtes en el Mallorca i les primeres xiulades en les graderies, encara que l'equip es va reposar i va afrontar la represa amb un altre tarannà, molt més vertical i decidit.

Els espais van ser aprofitats per tots dos equips. Va empatar el exzaragocista Culio (min. 62) i José Enrique, amb la col·laboració involuntària de Juan Domínguez, va tornar a col·locar en avantatge al conjunt aragonès (min. 69).

El serbi Lekic (min 75), que havia substituït a Lago Júnior poc abans, va posar de nou les taules en el marcador, enmig d'un partit totalment obert i en el qual podia marcar qualsevol dels dos equips.

Els últims minuts van sorprendre al Mallorca llançat a la recerca del triomf, amb quatre puntes -Moutinho, Lekic, Brandon i Óscar Díaz- i al Saragossa tancat enrere, defensant un punt valuós en el Iberostar Estadi.

Fitxa tècnica:
2-Mallorca: Santamaría; Campabadal (Biel Company, min 50), Yuste, Raíllo, Oriol; Lago Júnior (Lekic, min. 67) , Juan Rodríguez (Óscar Díaz, min. 74), Culio, Juan Domínguez; Moutinho, Brandon.
2-Reial Saragossa: Ratón; Fran, Marcelo Silva, Cabrera, José Enrique; Edu García (Buenacasa, min. 90), Zapatero, Barrera (Cani, min. 64), Javi Ros; Juan Muñoz Morán, min. 77) i Ángel.
Gols: 0-1, min. 38: Juan Muñoz; 1-1, min. 62: Culio; 1-2, min. 69: José Enrique; 2-2, min. 75: Lekic
Àrbitre: Pizarro Gómez (Comitè Madrileny). Va amonestar a Oriol, del Mallorca; a Silva, Fran del Saragossa.
Incidències: Partit de la desè tercera jornada de la Lliga 1/2/3 disputat en el Iberostar Estadi davant uns 7.500 espectadors. EFE