Crònica Mallorca B 2 - Gavà 1

El Mallorca B ha sumat la segona victòria consecutiva després de superar al Gavà per 2 gols a 1. El vent i la pluja han marcat els primers 45 minuts en que pels equips ha estat impossible controlar el ritme del partit. Ha estat en aquesta primera part quan els homes de Pepe Gálvez han mostrat la seva millor versió, interpretant un joc combinatiu des de les bandes. Per la dreta Joan Sastre i Sergio Cortés i per l'esquerra, Jaume Pol i Ángel Sánchez han marcat la diferència. Avui el filial ha sortit amb una nou plantejamant tàctic amb 3 centrals defensius: Raúl, One i Antoine, i dos laterals ofesnius com Sastre i Pol que han donat molta profunditat a l'equip.

Amb un temps terrible, el partit ha arribat al descans amb poques ocasiones i amb dificultats pels jugadors per seguir amb l'enfrontament. Sorprenentment però, a l'inici del segon temps, el vent i la pluja han mnvat i el futbol ha tengut més presència i han estat els visitants qui primer ho han aprofitat. En una jugada desafortunada, Miquel Parera ha aturat una pilota que no ha pogut evitar que entràs de rebot gràcies al pixixi del Gavà que molt murri ha pujat el 0-1 al marcador.

Més enllà del gol, el Mallorca B ha sabut fer-se de nou amb el partit i al 69', Antoine ha rematat amb el cap i ha enviat al fins de la xara una pilora molt ben centrada per Fernando Cano, i al 89' ha estat Ángel Sánchez qui ha finalitzat amb precisió una gran jugada i assistpencia d'Álex Serrano que ha tornat a ser un dels més destacats.

Avui amb els mallorquinistes ha debutat Borja, migcampista procedent del Real Madrid que s'ha incoporat en aquest mercat d'hivern i que ja ha gaudit dels seus primers 30 minuts.

Finalment, el final ha omplert de color un dematí gris i després de sumar 8 dels darrers 12 punts disputats, s'allunya de les posicions de descens.

La pròxima jornada, el filial visita al líder, el Barça B al Mini Estadi.