Crònica RCD Mallorca B 0 - CD Alcoyano 1

El Mallorca B ha disputat avui dematí a les 11h a l'Iberostar Estadi el primer partit de la temporada 2016/2017 a la segona divisió B. Després d'una temporada a 3a, el grup de Javier Olaizola ha debutat a la categoria de bronze amb una derrota de 0-1 davant l'Alcoyano. Unes 500 persones han acudit al camp per veure el partit que s'ha resolt a la primera part amb el gol que ha marcat Gato pels visitants al minut 29 i que l'equip ha sabut defensar la resta del temps.

El filial mallorquinista que no havia perdut cap partit durant la pretemporada, no ha pogut seguir en aquesta línia tot i haver competit i demostrat que es troba en un molt bon nivell físic. Avui, Angel Sánchez ha tornat a ser el referent més destacat en atac. El davanter, ha tengut les millors ocasions del partit. A la porteria, ha estat Jaume Valens qui finalment ha defensat l'equip sota els tres pals, després de realitzar la pretemporada amb el primer equip del club.

El partit d'avui s'ha pogut seguir per IB3, així com es podrà veure també dissabte el segon compromís de lliga a Son Malfarit davant l'Atletic Balears. Demà, els d'Olaizola descansen i dimarts, començaran a treballar per preparar el derbi illenc.

RCD Mallorca B: Valens, Juanjo, Sastre, Raúl, Antoine, Tià Sastre (Serrano 78′) , Cortés, Stephen (Enzo 57′), Ángel Sánchez, Fernando Cano i James (Rodado 65′).

CD Alcoyano: Marc Martínez, José García (Jorge Hernández 55′), Álvaro, Jony, Mario, Fran Miranda, Gato, Navarro, Ruso, David Torres (Mañano 73′, Devesa 78′) i Barreda.