Pasafotos

Crònica Real Oviedo 1 - Real Mallorca 1

El Real Mallorca ha aconseguit un valuós empat en la seva visita al Carlos Tartiere en un partit intens i vistós en el qual els dos equips han volgut la pilota i han imposat un alt ritme de joc localitzat, especialment, al centre del camp. Els de Ferrer van començar la trobada amb una pressió avançada que allunyava la pilota de la seva porteria i ja en el minut tres Campabadal va tenir ocasió de posar per davant al seu equip en una rematada clara que es va alt. L'esforç dels visitants va tenir recompensa en el minut 7 quan una indecisió local va fer que Ros rebés la pilota en el lateral de l'àrea petita i batés a Esteban posant el 0 a 1 en el marcador. El gol va reactivar als jugadors de l'Oviedo que van optar pel joc directe per apropar-se a la fporteria rival però els de Ferrer, ben col•locats, no passaven dificultats en defensa. Els mallorquins, molt actius, van tenir alguna ocasió en aquests minuts com una de Bianchi que encarava la porteria però es va ser escorant i el seu tir va ser centrat i sense dificultat per al porter local. A partir d'aquest moment, quan es va reduir la pressió dels de Ferrer, l'Oviedo va començar a triangular de forma còmoda i van assetjar la porteria defensada per Wellenreuther que, en el minut 34, no pot blocar una pilota lateral i est copeja en el pal. Fruit d'aquest joc, i quan els del Mallorca intentaven mantenir el control, una pilota frontal és aprofitat per Toché que, entrant entre els dues centrals, es planta solo a la vora de l'àrea i bat al porter alemany amb una vaselina. Amb l'un a un es va arribar al descans i el segon període va començar amb el Mallorca buscant el control del partit a través de la possessió però el seu rival també estrenyia i es van veure uns minuts de joc molt obert i acostaments sense perill a ambdues porteries. A mesura que passaven els minuts els de Ferrer es van fer amb el domini del joc amb llargues possessions però, com anteriorment, sense ocasions clares. El partit es va ser obrint , amb més espais i joc més directe, però sense que el marcador es mogués fins al final de la trobada.