PRIMER EQUIP

Derrota 1 a 0 del RCD Mallorca en el RCDE Stadium

Els vermells perden davant l'Espanyol en un partit que s'ha resolt amb un únic gol dels pericos

El RCD Mallorca cau en el RCDE Stadium (1-0) amb un únic gol de Raúl de Tomás. Un partit d'anada i volta en el qual els vermells han tingut ocasions i han realitzat bon joc però que no ha bastat per a sumar. El VAR ha anul·lat un penal a favor del Real Mallorca pel fet que la pilota havia sortit prèviament.

Després de la derrota a Son Moix davant el Real Valladolid, Vicente Moreno ha donat entrada a Alejandro Pozo en l'onze inicial en el lateral dret i Aleix Febas ha entrat en el lloc del Cucho.

El partit ha iniciat amb un ritme frenètic. Un anada i volta constant sense dominador clar. En el minut 11, el col·legiat del partit ha assenyalat penal a favor del Real Mallorca. Un penal sobre Budimir, però que el VAR no ha concedit ja que la pilota havia sortit per complet.

A partir d'aquí els dos equips han anat cap endavant. Possessions llargues dels bermellones, però sense arribar de manera clara a l'àrea de Diego López. El RCD Espanyol ha tingut oportunitats en les botes de Embarba i de Raúl de Tomás, però que Reina ha detingut sense problemes. Amb l'empat a zero s'ha arribat al descans.

La segona part ha seguit el mateix guió que la primera. En aquest cas ha estat l'Espanyol el que ha inaugurat el marcador. En el minut 58, Raúl de Tomás ha rematat de cap un bon centre de Sergi Darder. Amb l'entrada de Kubo i el Cucho els de Vicente Moreno han començat a generar perill sobre l'àrea perica.

Després d'uns bons acostaments per part del Real Mallorca, en el minut 77 Reina ha intervingut de manera molt clara sobre un chut de Sergi Darder que ha rematat tot sol dins de l'àrea. En el 85, Valjent ha rematat fora després d'una bona acció de Kubo per banda esquerra.

En el temps de descompte, Budimir ha rematat una bona pilota del Cucho que ha passat prop del pal esquerre de Diego López. Amb el Real Mallorca bolcat s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Reina, Lumor, Valjent, Raíllo, Pozo, Baba, Febas (72’), Dani Rodríguez, Lago Júnior (80’), Salva Sevilla (64’), Ante Budimir

Suplents: Fabrico, Leonardo, Xisco Campos, Sedlar, Take Kubo (64’), Abdón (80’), Cucho (72’)

Espanyol: Diego López, Javi López, Bernardo, Cabrera, Dídac, Embarba, David López (72’), Roca, Darder (84’), Calleri (64’) i Raúl de Tomás.

Suplents: Andrés, Vargas (64’), Víctor Sánchez (72’), Wu Lei, Calero, Víctor Gómez (84’)

Gols: Raúl de Tomás, 1-0 (58’)