Derrota en l'últim minut davant la Real Sociedad

Derrota del RCD Mallorca per 1-2 davant la Real Sociedad amb un gol de Mikel Merino en el minut 93.

El partit va començar molt bé per als de Javier Aguirre amb un matiner gol d'Antonio Sánchez. El mallorquí va marcar mitjançant un xut amb la seva cama esquerra des de fora de l'àrea davant el qual res va poder fer Álex Remiro.

L'equip visitant ho va intentar a través de centres i tirs llunyans, però no va ser fins al 37' quan, després de robar la pilota, va empatar el xoc a través d'un bon xut de Take Kubo. L'exmallorquinista no va celebrar el gol.

En el temps de descompte de la primera part va arribar una de les accions més determinants del partit: Antonio Raíllo va veure la groga i pràcticament tot seguit, el col·legiat del partit va decidir expulsar al capità davant les seves protestes.

Ja en la segona meitat, la Real Sociedad, amb un més, es va bolcar en cerca del segon gol i les va tenir amb dues jugades individuals d'Ander Barrenetxea. El Mallorca, això sí, a penes concedia cap ocasió malgrat la inferioritat numèrica, però en el minut 92, Merino va aprofitar un centre de Jon Pacheco per a batre a Pedrag Rajković i posar l'1-2 definitiu.

Fitxa tècnica

RCD Mallorca: Rajković; Gio González, Valjent, Raíllo, Nastasić, Jaume Costa (Lato min 80) ; Samu Costa, Dani Rodríguez (Darder min 80), Antonio Sánchez (Morlanes min 64); Larin (Abdón min 64) y Muriqi.

Real Sociedad: Remiro; Traoré, Zubeldia (Pacheco min 64), Le Normand, Galán; Merino, Zubimendi, Méndez (Turrientes min 73); Kubo, Sadiq (Andre Silva min 65) y Zakharyan (Barrenetxea min 64).

Amonestacion: El árbitro ha amonestat Antonio Sánchez, Rajković, Raillo (expulsión), Nastasić, Samu Costa, Darder, Van der Heyden (expulsión) per parte del RCD Mallorca; y Le Normand, Zubeldia, Pacheco, Turrientes y Merino por parte de la Real Sociedad.

Gols: 1-0 Antonio Sánchez al minut 4; 1-1 Take Kubo al minut 38, y 1-2 Mikel Merino al minut 93.