Derrota per la mínima del RCD Mallorca a casa del RCD Espanyol (1-0)

Els vermells perden després d'un solitari gol de RDT en la primera meitat

El RCD Mallorca va perdre per la mínima davant el RCD Espanyol en el RCDE Stadium (1-0). Un gol de Raúl De Tomás en la primera meitat va deixar als bermellones sense opció de sumar. Els de Luis García Plaza sumen la seva sisena derrota consecutiva després d'un partit igualat que es va decidir per un contraatac del conjunt perico i que va definir el davanter local. El RCD Mallorca el va intentar amb bons acostaments de Muriqi, però la pilota no va entrar.

El partit va començar amb participació del VAR per un possible penal sobre Ángel Rodríguez però, al final, el col·legiat va assenyalar falta de Jaume Costa en la jugada anterior i trajeta groga per al lateral del RCD Mallorca. Passaven els minuts i ni les ocasions ni els acostaments arribaven a les àrees. No va ser fins al 41 quan Herrera va recuperar una pilota en el centre del camp i, posteriorment, Sergi Darder va cedir perquè RDT anotés el primer i únic tant del partit.

En la segona meitat, el RCD Mallorca va sortir amb ganes de donar-li la volta al marcador. Abdón va entrar per a substituir a Ángel Rodríguez amb molèsties a l'esquena. En el 53, Sergio Rico va haver d'emprar-se al màxim per a evitar el segon gol local. El meta bermellón va salvar un u contra un de RDT després d'una fallada en el rebuig de Martin Valjent. Pocs minuts després va ser Muriqi el que va tenir l'oportunitat per a marcar, però Oier va salvar als pericos. Amb tres davanters sobre el camp va acabar el RCD Mallorca, però sense opció d'anotar. El 1-0 va ser el resultat final.

RCD Mallorca: Sergio Rico; Gio González, Raíllo, Valjent, Costa, Dani Rodríguez, Baba, A. Sánchez, Kang-in Lee, Ángel, Muriqi

Sustituciones: Abdón por Ángel Rodríguez (46'); Salva Sevilla y Take por Antonio Sánchez y Kang-In (60'); Javi Llabrés por Baba (82'); Fer Niño por Gio (90')

Goles: RDT, 1-0 (41')