Destacats

Derrota per la mínima (2-1) davant l'Espanyol

El RCD Mallorca ha caigut en la seva visita al RCDE Stadium davant l'Espanyol, que s'ha imposat per 2-1 en un partit molt disputat. Els illencs, això sí, es marxen a l'aturada amb 14 punts en 9 jornades i unes sensacions en absolut negatives, malgrat la derrota.

Jagoba Arrasate pràcticament va repetir el onze contra el Valladolid i va sortir amb Dominik Greif, Pablo Maffeo, Antonio Raíllo, Copete, Mojica, Samu Costa, Mascarell, Dani Rodríguez, Robert Navarro, Sergi Darder i Cyle Larin.

Kumbulla desequilibra la balança a la primera part

L'inici del partit va ser molt parell, sense cap equip imposant-se a l'altre i sense ocasions de perill.  No obstant això, al minut 19, una falta ben executada per Carlos Romero va permetre que Jofre assistís a Marash Kumbulla, qui es va elevar per obrir el marcador amb un cop de cap precís. A partir d'aquí, el Mallorca va intentar reaccionar, però es va mostrar imprecís i li va costar generar veritable perill davant la porteria defensada per Joan García.

Fins a l'últim sospir

A la segona part, l'Espanyol va continuar dominant i, després d'un gran contracop, Jofre va tornar a ser protagonista al signar el 2-0 al 47'. El Mallorca semblava tenir poques opcions, però no es va donar per vençut. Va ser al minut 68 quan Antonio Raíllo, ajudat per Cyle Larin, va retallar distàncies i va revitalitzar les esperances dels bermellons. Malgrat aquest gol, el Mallorca no va aconseguir concretar les seves ocasions als minuts finals.

El partit es va complicar per ambdós equips, amb diverses targetes grogues i canvis que van alterar el ritme del joc. El Mallorca va pressionar en els instants finals, però la defensa de l'Espanyol va resistir l'assetjament. Malgrat els esforços i un parell d'arribades perilloses, com el xut de Chiquinho que va ser desviat per Joan García, els de Arrasate no van poder trobar el camí del gol en el temps afegit.

La propera cita del RCD Mallorca és el diumenge 20 d'octubre, a casa, davant el Rayo Vallecano.

Fitxa tècnica

RCD Mallorca: Dominik Greif, Pablo Maffeo, José Copete, Antonio Raíllo, Johan Mojica (Lato, min. 60), Samu Costa, Omar Mascarell, Robert Navarro (Valery, min. 60), Sergi Darder (Abdón, min. 60), Dani Rodríguez (Chiquinho, min. 60), Cyle Larin.

RCD Espanyol: Joan García, El Hilali, Marash Kumbulla, Sergi Gómez, Carlos Romero, Gragera, Jofre (Antoniu, min. 84), Kral, Pol Lozano (Cheddira, min. 75), Irvin Cardona (Pere Milla, min. 55) i Alejo Veliz (Calero, min. 83).

Gols: 1-0, Kumbulla, 19'; 2-0, Jofre, 47'; 2-1, Cyle Larin, 68'.

Amonestacions: Groga a Johan Mojica al 58', groga a Samu Costa al 62', groga a Chiquinho al 65', groga a Omar Mascarell al 78', groga a Abdón Prats al 90' i groga a Pere Milla al 66'.