El At. Balears s'imposa al Mallorca B a la Copa RFEF

El Atlètic Balears encarrila la passada a vuitens de final de la Copa RFEF després d'imposar-se en resultat i joc al RCD Mallorca B per 2-1 davant un miler de persones. Els gols balearicos arribarien per part de Rodri i Jaime Hernández però en el minut 88, Baba, en una jugada aïllada, retallaria distàncies. A més, els dos últims fitxatges, Kristian Lindberg i Rubén Jurado han debutat així com també ho feia aquesta temporada Biel Guasp, després de la seva lesió. El quadre de Siviero, amb alguns canvis d'inici respecte de l'últim partit de lliga, aconseguia imposar-se en un partit en el qual el filial mallorquinista donava molt joc en els primers deu minuts. Amb l'arribada del tanto balearico, el partit es tornaria de color blanquiblau. El Mallorca aconseguirie sorprendre a Son Malferit fent-se amb la possessió des de res més xiular l'inici de la trobada. En una jugada al contraatac, Rodri es plantaria a la frontal esquerra de l'àrea defensada per Benji i anotaria un bonic gol per marcar distàncies (1-0). Després del gol, l'equip de Siviero aconseguia ajuntar línies i tenir més idees en atac. A partir d'ara, el domini del xoc seria local encara que sense massa ocasions. El paraguaià autor del gol tindria una de les ocasion a les seves botes sobre la mitja hora però fins al segon temps no arribaria l'últim gol. Durant el segon temps també jugarien Javi Casessis, Jaime Hernández i Carles Marc. En el minut 72, l'ex balearico Álvaro de Déu tocava amb la mà un tret de Casessis i el col·legiat assenyalava penal. Jaime Hernández ho materialitzaria (2-0). A dos minuts per al final, en una jugada molt liosa a l'àrea, Baba retallaria distàncies i marcava el 2-1. Ja en l'últim sospir, Jaime tindria el 3-1 en un servei de corner que s'estampava en la creuera. Informació oferta per www.futbolbalear.es