Cròniques cantera

El filial del RCD Mallorca goleja al CF Sant Rafel (0-5)

Els de Julián Robles continuen intractables en Tercera RFEF i ja són 26 partits consecutius sense perdre

El filial del RCD Mallorca segueix amb pas ferm en la seva marxa en Tercera RFEF. El conjunt de Julián Robles va golejar 0-5 a Eivissa al Sant Rafel i ja són 26 jornades consecutives sense conèixer la derrota. Ibra Diabaté amb un hat-trick, David López i David Valverde van ser els golejadors de la trobada. Els vermells segueixen en el més alt de la classificació i treuen 12 punts al segon classificat en el seu camí per ascendir a Segona RFEF.

En el minut 10, el partit ja es va posar de cara per al filial del RCD Mallorca. Ibra Diabaté va rematar en dues ocasions un servei de cantonada que va acabar en el primer tant del partit. La pilota parada va ser clau durant el partit ja que en el minut dos de la segona part va arribar el segon tant bermellón. El capità del Juvenil A va aprofitar una falta lateral per a marcar el seu primer gol amb el filial.

En menys de deu minuts Ibra Diabaté va aconseguir marcar dos tants que li van permetre anotar el seu primer hat-*trick de la temporada i continua sent el màxim golejador de l'equip. 17 són els punts que porta ja el de Costa d'Ivori aquesta temporada. Ja en el temps de descompte, David Valverde va anotar el cinquè gol del partit en el temps de descompte. Amb aquesta victòria ja són 26 les jornades que porta l'equip sense conèixer la derrota.

RCD Mallorca B: Elías Ramírez, Pep Gayà, Jaume Tovar, Montalbán, David López, Ibra Diabaté, Julen, Miguelito, David Valverde, Toni Torregrosa, Víctor Lázaro

SustitucionsPablo Gálvez por Víctor Lázaro (min.59); Javier Albín por Ibrahim Yalatif (min.77); Marcos Fernández por Miguel Martin (min.77); Juan Carlos por David López (min.84)

Gols: Ibra Diabaté, 0-1 (10'); David López, 0-2 (47'); Ibra Diabaté, 0-3 (72'); Ibra Diabaté, 0-4 (76'); David Valverde, 0-5 (90')