Cròniques cantera

El filial del RCD Mallorca perd en la seva visita al AE Prat (1-0)

Els vermells cauen per la mínima en terres catalanes

El RCD Mallorca B va caure en la seva visita al AE Prat després d'un partit que es va decidir amb un gol en els primers minuts de la segona meitat. Els de Julián Robles no van poder puntuar després de sumar la primera victòria de la temporada la setmana passada a casa. Amb aquesta derrota, el filial bermellón suma quatre punts i, encara, no ha aconseguit sumar lluny de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio.

El partit va començar amb un RCD Mallorca B ben posicionat, però els locals van tirar d'experiència i de molta intensitat. Durant els primers 45 minuts els dos equips es van mostrar molt de respecte i cap dels dos va tenir ocasions clares per a aconseguir anotar gol. Amb l'empat a zero es va arribar al final de la primera part.

Després del pas pels vestuaris, els locals van sortir molt endollats i van aconseguir anotar el primer i únic tant de la trobada. Pau Salvans, als dos minuts de la represa, va aconseguir veure porta i, després de definir sobre la porteria de Jaime, va marcar el seu segon gol de la temporada. Amb el gol local van ser els vermells els que ho van intentar tancant enrere als potablava que es van tancar molt bé enrere.

Amb el 1-0 i amb un RCD Mallorca B intentant-ho fins al final es va arribar al final del partit. Amb aquest resultat, el filial vermell continua amb quatre punts en el caseller i ja pensen en la pròxima cita a casa davant el filial del RCD Espanyol.

UE Prat: Craviotto, Benítez (Coro, 75′), Héctor, Marimon, Valentín, Adri Díaz (Martos, 63′), Àlex Pla, Uri, Martí (Ufano, 63′), Salvans (Miguel Fernández, 80′), Elhadji (Jordán, 79′)

RCD Mallorca B: Jaime Durán, Miguel Martín, Gayà, David López, Hermelo (Diabate, 49′), Thomas Giaquinto, Quintanilla (Montiel, 61′), Montalbán, Llabrés, Gálvez (De Baunbag, 71′), Tovar

Gol: Pau Salvans, 1-0 (47')