Cròniques cantera

El filial del RCD Mallorca suma un punt en la seva visita a Eivissa (1-1)

Els vermells ja sumen 24 partits seguits sense perdre i estan a un de fer història

El RCD Mallorca B va sumar un punt en la seva visita a Eivissa davant la PE Sant Jordi (1-1). Els de Julián Robles van empatar en un dels equips en millor forma de la categoria. Un punt valuós que els permet seguir en el lideratge i imbatuts. Els bermellones ja porten 24 jornades consecutives sense perdre i ja han igualat la millor ratxa del filial en la història.

El conjunt vermell va sortir al camp sent dominador i sabent que els eivissencs els posarien les coses molt difícils. Un partit tancat en el qual costaria, i molt, obrir el marcador. Després d'una primera part sense moltes ocasions clares, Adrián Montalbán va anotar el punt bermellón. El '10' del RCD Mallorca B va anotar el seu tercer gol de la temporada.

Quan semblava que els de Julián Robles sumarien de tres va arribar el gol local. Alejandro Calle va empatar el partit en el minut 87 de partit. Amb l'empat a un es va arribar al final i el RCD Mallorca B contínua, una setmana més, en el més alt del grup balear de Tercera RFEF.

RCD Mallorca B: Elías Ramírez, Pep Gayà, Javier Albín, Thomas Giaquinto (35'), Jaume Tovar, Adrián Montalbán, David López, Ibra Diabaté (90'), Pablo Gálvez, Miguel Martin, David Valverde (65')

Suplents: Pere García, Quirós (90'), Toni Frau, Julen (65'), Elías Chentouf, Toni Torregrossa (35'), Víctor Lázaro

Gols:Montalbán, 0-1 (51'); Calle, 1-1 (87')