El Reial Mallorca va caure als penals contra el Lleida després de tenir el control del partit i diu adéu a la Copa a la segona eliminatòria. Vicente Moreno va renovar el seu equip gairebé al complet i només Raíllo i Cedric van repetir en el seu onze titular respecte al derbi de dissabte passat. Els jugadors vermells van respondre davant les 3.602 persones que van acudir a Son Moix.

En el primer temps, Cedric va tenir la millor ocasió però es va trobar amb el pal. Rufo també va estar prop del gol. A la represa, el Reial Mallorca va seguir insistint amb més possessió i domini. Salva Sevilla i Ferran Giner debutaren com mallorquinistes i Àlex López va ser l'últim canvi de Vicente Moreno per intentar la victòria. Fernando Cano va tenir una gran ocasió però el 0-0 no es mouria del marcador al finalitzar els 90 minuts reglamentaris i els 30 minuts d'afegit.

Cano i Salva Sevilla no van encertar en els seus llançaments de penals i el Reial Mallorca diu adéu a la Copa.

Onze titular: Parera, Sastre, Raíllo, Núñez, Pierre; Pol, Àlex Serrano, José Ángel, Fernando Cano; Rufo i Cedric.

També van jugar: Ferran Giner per Pol (min. 62); Salva Sevilla per Álex Serrano (min. 69); Álex López per Cedric (min. 80).