El Mallorca s'imposa (0-3) al Valle de Egüés en Copa del Rey

Un gol de Dani Rodríguez i un doblet de Javier Llabrés han donat la victòria als mallorquinistes

El RCD Mallorca continua viu en la present edició de la Copa del Rey després d'imposar-se per 0-3 al CD Valle de Egüés gràcies a un gol de Dani Rodríguez i a un doblet de Javi Llabrés.

L'equip mallorquí va sortir decidit a portar el pes del partit i bolcant-se des d'un principi en la porteria rival. Els de Javier Aguirre van aglutinar la possessió de pilota i en els primers minuts van buscar generar perill a través, sobretot, del joc per bandes.

En els inicials 25', el Valle de Egüés també va gaudir d'algunes aproximacions que van resoldre la saga mallorquinista i Iván Cuéllar, que va debutar de manera oficial baixos els tres pals.

En el 33', Siebe Van der Heyden va servir una pilota el llarg per a Rodríguez, que es va intentar marxar d'Izan Lecumberri, però el porter de l'equip navarrès va manar la pilota a córner. En aquest mateix servei de cantonada, el jugador gallec va posar un centre tancat que va tornar a buidar Lecumberri, que pràcticament tot seguit va parar un potent tret de Llabrés des del perfil destre.

Poc més tard, una altra pilota profunda perillosa, aquesta vegada per a Toni Lato, que va connectar amb Abdón Prats, encara que va estar encertada la defensa local. No obstant això, el Mallorca va tenir més fortuna en el minut 39, quan Manu Morlanes va posar una pilota a l'espai per a Rodríguez, que en l'u contra un davant el portera rival no va fallar per a posar el 0-1. Els insulars van buscar doblegar l'avantatge abans del descans, però no es va moure més el marcador en la primera meitat.

En el segon temps el Mallorca va sortir amb la mateixa intenció: buscar el 0-2 i Daniel Luna, en el 46', va manar un llançament al travesser des de la frontal de l'àrea rival. Deu minuts més tard, i després d'algunes temptatives dels d'Aguirre, Llabrés va perforar la porteria contrària amb un potent tret a passada d'Antonio Sánchez.

En el 60', Cuéllar va aparèixer per a evitar 1-2 i poc més tard, Gio González va manar una pilota en llarg per a Llabrés, que va regatejar a Lecumberri per a establir el 0-3 en el marcador. Al voltant del 75' de partit, Amath i posteriorment Abdón van poder augmentar l'avantatge, però es van topar amb el porter rival.

El conjunt visitant va continuar buscant el quart gol, però es va arribar al final del partit amb el 0-3 imperant en l'electrònic.