Pasafotos

El Mallorca suma un punt davant el Numància

El Mallorca ha cedit els dos primers punts de la temporada en el Iberostar Estadi en empatar (0-0) davant el Numància, en un partit intens, però amb molt poques ocasions de gol. L'empat suposa el mal menor per un Mallorca que ha sumat quatre de dotze punts possibles, lluny encara dels llocs d'a dalt i del seu objectiu de retornar a Primera l'any del seu centenari. El Numància, per la seva banda, va sumar un punt molt valuós que el manté a la part alta de la classificació. L'equip balear va començar els noranta minuts situat a la zona de descens pels resultats del dia anterior i aquesta amenaça latent, en comptes de condicionar el seu joc, li va donar ales, però no les suficients per superar al conjunt de Soria. Corrien els futbolistes dels tècnics "Chapi" Ferrer i Jagoba Arrasate, molt i de manera generosa, però sense la pausa i el criteri suficient per crear perill en les porteries de Wellenreuther i Munir. El meta alemany del Mallorca, precisament, cedit pel Schalke 04, va salvar al seu equip (min. 25) en desviar al córner una falta directa molt bé executada per un especialista, l'hispà-veneçolà Julio Álvarez, exjugador mallorquinista. Aquesta va ser l'ocasió mes clara de la primera part, on gran part del joc es va concentrar a la zona ampla i molt poc a les àrees. Els jugadors de tots dos equips rivalitzaren en errors i llargues carreres que no arribaven a cap banda. El Mallorca va centrar els seus esforços ofensius en la banda dreta, on l'extrem francès Michael Pereira, es va mostrar molt actiu, mentre que el Numància va buscar la contra des del primer minut, centrant totes les seves energies a tallar les línies de passades del seu adversari. Els dos equips varen tenir molt bones ocasions per marcar en la segona part. Wellenreuther va evitar dos gols cantats (mins. 52 i 53) en buidar un gran tret de Pablo Valcacer i una ocasió de Juanma, accions que van ser premiades amb una gran ovació per un Iberostar Estadi entregat al meta germà. A l'altra porteria, la defensa visitant va neutralitzar dues gran oportunitats mallorquinistes, de Yuste (min. 68) i una rematada de Brandon (min. 69). El marcador no es va moure en els minuts finals, i el 0-0 va reflectir les limitacions de dos equips molt intensos en les seves accions, però negats de cara al gol. Fitxa tècnica: 0 - Mallorca: Wellenreuther; Campabadal, Costas, Aveldaño, Oriol; Pereira, Sissoko (Sabater, min. 77), Yuste, Arana (Moutinho, min. 54); Brandon i Coro (Acuña, min. 62). 0 - Numancia: Munir; Unai Medina, Pedro Orfila, Juanma, Luis Valcarce; Pedraza (Mateu, min. 67), Gaztagaña, Alegría, Julio Álvarez (Nacho, min. 71); Concha (Vicente, min. 83) i P. Valcarce. Àrbitre: Trujillo Suárez (Comitè De Tenerife). Amonesta a Pereira, Oriol, Costas, Yuste, Brandon del Mallorca; a Pedraza, del Numància Incidències: Partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Adelante disputat en el Iberostar Estadi davant uns 8.000 espectadors. Es va guardar un minut de silenci per la defunció del músic Rafael Nadal, avi del tennista Rafael Nadal, que va presenciar el partit des de la llotja d'honor, i pare del director esportiu del Mallorca, Miguel Àngel Nadal. EFE