El RCD Mallorca aconsegueix una victòria treballada

Victòria 1-0 del RCD Mallorca contra el CD Numància que li permet sumar 24 punts en la taula classificatòria.
El conjunt vermell s'ha avançat en el marcador en el minut 8 després d'una gran judada de Lago Junior que Aridai ha empès a gol en el segon pal. El CD Numància ha tingut la possessió de la pilota i Parera ha intervingut en dues ocasions per evitar el tant visitant. Per la seva banda, el porter rival, el calvianer Juan Carlos, també ha rebutjat una pilota que es colava en la seva porteria. En la segona part el partit ha estat més travat i el resultat no s'ha mogut.
Lago Junior ha intentat ampliar la diferència, igual que Àlex López o jugadors de segona línia. El sistema defensiu ha evitat l'empat del conjunt sorià i l'1-0 no s'ha mogut del marcador.

RCD Mallorca: Parera, Gámez, Xisco, Raíllo, Sastre; Pedraza, Dani Rodríguez, Aridai (Buenacasa, 44´), Lago; Àlex López (Abdón, 82') and Stoichkov (Pablo Valcarce, 59').

Gols: 1-0 Aridai, 8’.