El RCD Mallorca B guanya i ja és líder de Tercera

Els vermells van sumar de tres davant la PE Sant Jordi

El RCD Mallorca B va guanyar davant la PE Sant Jordi (2-1) en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio i ja és líder del grup XI de la Tercera Divisió. Els de Julián Robles es van avançar en el primer minut de partit gràcies una bona acció de Miky Femenías que va finalitzar Pablo Gálvez. Els eivissencs van plantejar un partit molt igualat en el qual, en bastants trams del partit, li van llevar la pilota als vermells. Ja en la segona meitat, Gálvez va tornar a marcar i li va donar els tres punts al filial vermell.

El partit no va poder començar de millor manera. El RCD Mallorca B es va avançar abans d'arribar al minut dos. Miky Femenías va sorprendre l'esquena de la defensa per a servir en safata a Pablo Gálvez que no va fallar i des de dins de l'àrea va definir a l'esquadra esquerra de la porteria. Una bona arrencada per als de Julián Robles que van dominar gran part de la primera meitat. Els eivissencs no van perdre la cara al partit en cap moment i van ser un equip molt incòmode. En el seu primer acostament, en el minut 15, Daisuke es va anticipar a Miguel i a Marc Carmona per a aparèixer i anotar el punt de l'empat.

A partir d'aquí, molta igualtat però el perill era vermell. Arribant al minut 20, Pablo Gálvez va enviar una pilota al pal després de girar-se dins de l'àrea i rematar amb l'esquerra. Al caient del descans, l'àrbitre va anul·lar per fora de joc un gol al sempre atent Gálvez que va rematar amb el genoll una pilota pentinada de Gayà després d'un córner. Amb el 1-1 es va arribar al descans d'una primera part molt intensa. Els segons 45 minuts van continuar amb el mateix guió, però que van acabar somrient als locals.

Sense moltes ocasions, el RCD Mallorca B va haver d'esperar al minut 74 per a aconseguir el gol dels tres punts. Javier Albín va treure una falta lateral que, després de tocar en un defensa, Pablo Gálvez va definir amb l'interior per a batre al portera visitant. El davanter vermell va anotar el seu segon gol en el partit i el cinquè aquesta temporada. Amb aquesta victòria el RCD Mallorca B es col·loca en primera posició després de deu jornades.

RCD Mallorca B: Leo Román, Miky Femenías (46'), Miguel Martín, Marc Carmona (90'), Pep Gayà, Jaime De Las Marinas, Javier Albín, Thomas Giaquinto, Jaume Tovar, Ibra Diabaté (63'), Pablo Gálvez (88')

Sustituciones: Pere Joan, Valverde (63'), Juan Carlos Quirós (90'), Leo Mascaró, Elías (46'), Conejero, Torregrosa (88')

Goles: Pablo Gálvez, 1-0 (2'); Daisuke, 1-1 (15'); Pablo Gálvez, 2-1 (74')