Destacats

El RCD Mallorca cau 2-1 davant el Girona FC

Muriqi va marcar de penal en el minut 83 de partit

El RCD Mallorca va perdre 2-1 davant el Girona FC en l'Estadi de Montilivi en el partit corresponent a la jornada 33 de la lliga Santander. El conjunt català va aconseguir obrir el marcador en l'última jugada del primer temps gràcies a un gol de Bernardo. En la recta final del partit, Muriqi posaria les taules en el marcador des dels onze metres. Però minuts més tard, Taty Castellanos avançaria al Girona FC amb un polèmic gol on va poder haver-hi falta prèvia sobre Dani Rodríguez. D'aquesta manera, els de Javier Aguirre es mantenen amb 41 punts mancant cinc jornades de finalitzar la lliga.

Una primera part molt igualada, en la qual el conjunt local va tenir major possessió, amb molt de joc per les bandes. No obstant això, l'ocasió més clara va ser per el vermells. Va arribar en el minut 21 de les botes d'Antonio Sánchez, que li pegaria des de la frontal de l'àrea per a manar l'esfèric al travesser. El d'equip Aguirre es mostrava còmode sense pilota, encara que amb dificultats per a crear perill sobre *Gazzaniga. En el minut 42, avisaria el *Taty Castellanos, que l'enganxaria de volea després d'un servei de cantonada, però la pilota s'aniria lleugerament desviat. Quan estava a punt de complir-se el temps afegit, arribaria el gol del Girona FC. *Tsygankov posaria una falta lateral al segon pal, que manaria Bernardo al fons de les malles.

Als deu minuts d'arrencar el segon temps, el col·legiat anul·laria un gol a Vedat Muriqi per un fora de joc mil·limètric del kosovar. Amb el pas dels minuts i amb l'objectiu d'igualar el duel, Javier Aguirre canviaria el sistema de joc a quatre defenses. En el minut 69, Dani Rodríguez protagonitzaria una de les ocasions més clares per als mallorquinistes. El tigre de Betanzos aprofitaria un gran pase en llarg per a empalar l'esfèric, però es toparia amb la imposició de Gazzaniga. Mancant tretze minuts per al final, l'àrbitre assenyalaria penal a favor del RCD Mallorca després d'una falta de Santi Bueno a Muriqi en un servei de cantonada. Muriqi convertiria el penal i posaria el 1-1 en el marcador. No obstant això, quatre minuts duraria l'alegria vermella, ja que el Taty Castellanos marcaria el 2-1 després d'un centre al segon pal d'Iván Martin. Un gol que pujaria al marcador amb polèmica, ja que la banqueta del RCD Mallorca va reclamar una falta prèvia del davanter sobre Dani Rodríguez.

RCD Mallorca: Rajkovic, A. Sánchez, Hadzikadunic (Dani Rodríguez,65’), Valjent, Copete, Jaume Costa (Augustinsson,71’); Morlanes (Grenier,85’), Ruiz de Galarreta, Kang In Lee, Amath (Ángel,85’); Muriqi.

Girona FC: Gazzaniga; Arnau Martínez, Bernardo, Santi Bueno, Miguel Gutiérrez (Javi Hernández, 72’); Oriol Romeu, Iván Martín (Couto, 90’), Tsygankov (Callens,90’); Reinier (Artero, 60’), Rodrigo Riquelme, Taty Castellanos (Stuani, 90’).