PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca cau 1-0 a Santo Domingo

EEl RCD Mallorca ha perdut el primer partit de la temporada després de caure 1-0 a Alcorcón. El gol de J. Pereira en el minut 13 ha resultat decisiu al final dels 90 minuts.

L'equip vermellenc ha entrat bé en el partit, lluitant amb el seu rival per tenir el control del joc. No obstant això, l'AD Alcorcón ha aprofitat la primera ocasió que ha tingut i J. Pereira ha avançat als seus en el minut 13.

El RCD Mallorca ha pogut empatar abans del descans després d'un bon robatori que ha acabat amb una rematada de Fran Gámez al pal. La pilota ha xocat contra el pal en la millor ocasió visitant.

En el segon temps, el RCD Mallorca ha gaudit de dues ocasions clares per anivellar el marcador. Abdó i Carlos Castro han estat els protagonistes en les dues accions. La pilota del davanter mallorquí ha acariciat el pal esquerre de la porteria local. En l'altra oportunitat, Castro ha rematat alt a la vora de l'àrea petita.

Per la seva banda, l'AD Alcorcón també ha tingut ocasions per sentenciar quan el RCD Mallorca estava bolcat buscant l'empat.

AD Alcorcón: Dani Jiménez; Laure, Esteban Burgos, David Fernández, Aly Abeid (Felipe Alfonso, 76'); Toribio, Dorca, Nono, Sangalli, Álvaro Peña (Héctor Rodas, 72') i J. Pereira (Víctor Casadesús, 76').

RCD Mallorca: Reina; Fran Gámez, M. Valjent, Xisco Campos, Salva Ruiz; Pau Valcarce (Aridai, 52'), Salva Sevilla, Pedraza, Lago Junior; C. Castro (Álex López, 68') i Abdon Prats.

Gol: 1-0, J. Pereira (14')

Àrbitre: Areces Franco (Comitè Asturià); va amonestar Esteve Burgos (46'), Víctor Casadesús (78') i Sangalli (90') per part de l'AD Alcorcón. Per part del RCD Mallorca, amonesto a Salva Sevilla (37 ') i a P. Valcarce.