El RCD Mallorca cau 1-2 contra el Real Valladolid

El RCD Mallorca ha caigut 1-2 contra el Reial Valladolid en el partit d'anada de la Copa del Rei disputat aquesta nit a Son Moix davant 3.121 espectadors. El jugador rival Daniele Verde ha estat decisiu amb dos gols en el primer temps després de dos grans xuts amb la cama esquerrana. El primer ha estat en el minut 8 de partit amb un xut amb corba que s'ha enverinat en el seu contacte amb la gespa. El 0-2 ha arribat en el minut 35 després d'una bona acció personal que ha acabat amb una forta rematada amb cama esquerra imparable per a Miquel Parera.
En el segon acte, el RCD Mallorca ha reaccionat i les entrades de Sergio Buenacasa i Joan Sastre han animat el partit. Tots dos portaven el mateix temps allunyats dels terrenys de joc després d'entrar en la infermeria el passat 5 d'agost en la concentració de Benahavís, Màlaga. El davanter, fins i tot, ha anotat en el seu retorn després d'un bon centre de Baba en el minut 67. El RCD Mallorca ha intentat posar les taules en el marcador però viatjarà a Valladolid amb l'1-2 d'aquesta nit en un partit de tornada que serà el 5 de desembre encara que l'horari definitiu està per determinar.

RCD Mallorca: Parera, Xisco (Sastre, 60'), Russo, Pablo Ramón (Stoichkov, 77'), Franco Russo, Ferran Giner; Bava, Faurlin, P. Valcarce, Merveil; Carlos Castro (Sergio Buenacasa, 60'), Àlex López.
Gols: 0-1 D. Verde, 8'; 0-2 D. Verde, 35'; 1-2 Sergio Buenacasa, 67'.