El RCD Mallorca cau en el Reale Arena

Els vermells perden per la mínima davant la Reial Societat

El RCD Mallorca va perdre davant la Reial Societat en el Reale Sorra (1-0). Els de Javier Aguirre van caure davant un conjunt txuri-urdin que van aconseguir la victòria després d'un gol matiner de Mikel Merino.

El partit va començar malament per als visitants i és que en el minut quatre va arribar el primer i únic punt de la Reial Societat. Mikel Merino va rematar només un servei de cantonada botat des del costat esquerre.

Poc després van ser els vermells els encarregats de tenir una ocasió claríssima. En el 13, Ángel Rodríguez va rematar al travesser una gran pilota filtrada per l'altre Rodríguez, Dani. Amb un bon RCD Mallorca, però sense ocasions clares, es va arribar al final del primer temps.

Després del descans va arribar la polèmica al Reale Sorra. Amath va marcar el punt de l'empat després d'una gran jugada individual i una gran rematada amb l'esquerra, però el VAR el va anul·lar. El videoarbitratge va privar als visitants del 1-1 per una falta prèvia del senegalès.

Amb el 1-0 va ser el RCD Mallorca l'equip que el va intentar amb major intensitat. En la rect final, Íñigo Ruiz de Galarreta va tenir una gran oportunitat, però el gol no va arribar. Amb la victòria per la mínima es va arribar al final i el conjunt vermell no va sumar.

Real Sociedad: Remiro, Gorosabel, Aritz (Le Normand, 75'), Pacheco, Rico, Mikel Merino, Guevara (Zubimendi, 65'), Brais Méndez (Illarramendi, 81'), David Silva (Carlos Fernández, 65'), Take Kubo (Robert Navarro, 75'), Sorloth

RCD Mallorca: Rajkovic, Maffeo, Raíllo, Russo (Grenier, 78'), Nastasic, Gio, Battaglia (Antonio Sánchez, 78'), Galarreta, Dani Rodríguez (Kang In Lee, 69'), Amath, Ángel (Abdón, 78').

Gol: Merino, 1-0 (4')