El RCD Mallorca cau per la mínima al Camp Nou (2-1)

Els vermells es van quedar a les portes de puntuar davant l'FC Barcelona

El RCD Mallorca va perdre en la seva visita al Camp Nou davant l'FC Barcelona (2-1). Els de Javier Aguirre es van quedar a les portes d'una remuntada després d'un partit en el qual els bermellones van competir fins al final. Els locals es van avançar en la primera meitat gràcies a un gol de Depay, mentre que en la segona meitat van aconseguir el 2-0 amb una bona acció individual de Busquets. A deu minuts del final, Raíllo va marcar el gol visitant després d'un gran centre de Salva

El FC Barcelona va sortir des d'un principi pel partit tancant enrere als de Javier Aguirre. Encara així les ocasions no acabaven d'arribar. Els vermells van aguantar i van esperar a poder sortir a la contra. Fer Nen va tenir l'oportunitat més clara abans del gol local. El jove davanter va xutar desviat un bon centre lateral de Oliván. El gol sí que va arribar per als locals després d'un gran passi filtrat d'Alba per a Memphis Depay que va definir amb molta qualitat per a avançar als blaugranas.

Després del descans va tornar a ser el Barça l'equip que va aconseguir perforar la fiqui rival. Busquets, amb un bon zurdazo, va batre a Sergio Rico per a donar calma als locals. A mesura que passaven els minuts i amb els canvis, el RCD Mallorca va fer un pas cap endavant. Abans d'arribar al 80, Antonio Raíllo va retallar distàncies amb un rodillazo després d'una falta botada per Salva Sevilla. Amb el 2-1 els vermells ho van intentar, però al final el marcador no es va tornar a moure i els tres punts es van quedar a Barcelona.

RCD Mallorca: Sergio Rico, Maffeo, Valjent, Russo, Raíllo, Oliván, Dani Rodríguez (Grenier, 59'), Battaglia (Kang-In-Lee, 69'), Antonio Sánchez (Salva Sevilla, 69'), Fer Niño (Kubo, 59'), Ángel (Hoppe, 89')

Suplents: Reina, Leo Román, Gio González, Grenier, Salva Sevilla, Abdón, Hoppe, Baba, Take, Kang-In, Javi Llabrés, Marcos Fernández

Gols: Depay, 1-0 (25'); Busquets, 2-0 (54'); Raíllo, 2-1 (79')