El RCD Mallorca empata 3-3 davant el Real Valladolid CF

Vedat Muriqi va signar un doblet i aconsegueix els dotze gols en el seu compte particular

El RCD Mallorca va empatar 3-3 davant el Real Valladolid CF en l'Estadi José Zorrilla en la jornada 28 de la lliga Santander. Vedat Muriqi va signar un doblet i Manu Morlanes va marcar el seu primer gol com a mallorquinista. D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Javier Aguirre aconsegueix els 34 punts i es manté en la zona mitjana de la classificació.

Una primera part molt igualada en la qual el RCD Mallorca va tenir les millors ocasions de gol, encara que la possessió va ser per als val·lisoletans. En el minut 19’ els de Javier Aguirre tindrien la primera ocasió del partit: Jaume Costa realitzaria un control espectacular per a donar-li un gran pase a Amath que, des de la frontal de l'àrea, manaria l'esfèric per sobre del travesser. Cinc minuts més tard, tornaria a tenir una gran ocasió el senegalès que, després d'una gran pilota de Pablo Maffeo a la recerca del desmarcatge de l'extrem vermell, es toparia amb Masip. Quan millor estava el RCD Mallorca va arribar el gol del Real Valladolid CF. Kike Pérez armaria un tret amb gran potència en el minut 32’ que resultaria impossible d'atallar per al porter serbi.

A l'inici de la segona part, els de Javier mostrarien la seva millor versió sobre el terreny de joc. En el minut 52’ Vedat Muriqi posaria les taules en el marcador. El Kosovar manaria la pilota al fons de la xarxa amb una rematada de cap després d'una gran assistència de Pablo Maffeo. Cinc minuts més tard, Morlanes s'estrenaria amb la camiseta del RCD Mallorca amb un gran tret des de la vora de l'àrea després del rebutg de la barrera a la falta directa de Kang In Lee. En el minut 67’ en la primera acció amb pilota d'Amallah, que acaba d'entrar al terreny de joc, enganxaria l'esfèric i el manaria al fons de les malles. A quatre minuts per al final del partit, Monchu remataria de cap el centre de Kennedy des de l'esquerra i tornaria a avançar als locals. Amb el 3-2 en el marcador li tocava al RCD Mallorca tornar a remar a contra corrent. En el temps afegit i després d'una falta a favor de l'equip vermell, el col·legiat xiularia penal per al RCD Mallorca per mans de Cyle Larin dins de l'àrea. Vedat Muriqi seria encarregat de convertir la penya màxima i de posar la igualada en el marcador. Un final de partit agònic en l'Estadi José Zorilla que es va saldar amb repartiment de punts per a tots dos equips.

RCD Mallorca: Rajkovic; Hadzikadunic, Valjent, Raíllo, Costa; Maffeo, De Galarreta, Morlanes (Grenier, 74'), Lee Kang In (Ángel, 85'); Amath (Sánchez,74'), Muriqi (Abdón, 90').

Real Valladolid CF: Masip; Fresneda, Joaquín, Javi Sánchez, Lucas Rosa (Escudero, 66'); Kike Pérez (Monchu, 80'), Hongla, Roque Mesa (Iván Sánchez,66'); Plata (Kenedy, 80'), Larin, Plano (Amallah, 66').