El RCD Mallorca empata a 1 contra el Granada i s'assegura el play off

L'equip vermell s'ha classificat matemàticament per a disputar el play off d'ascens a primera divisió després d'empatar 1-1 contra el Granada a Son Moix. Amb aquest empat, els de Vicente Moreno sumen 68 punts, quatre per sobre del setè classificat mancant un partit per a acabar la lliga. Per part seva, el Granada CF ha aconseguit l'ascens de forma directa a primera.

El partit ha estat igualat des del principi, sense ocasions clares de gol. La primera arribava en el minut 26 després de jugada d'estratègia en les botes de Joan Sastre. Tres minuts després, s'ha produït una jugada polèmica en l'àrea del Granada i els jugadors de l'equip local han reclamat penal. Al descans s'ha arribat amb empat a 0 en el marcador.

En la segona part ha continuat la igualtat en el joc, fins que en el minut 69, Salva Sevilla ha obert el marcador després de culminar una bona jugada iniciada per banda dreta. En el 83, Leo Suarez ha estat a punt de marcar el segon amb un tir des de fora de l'àrea, però Rui Silva ha aturat la rematada. Cinc minuts després ha arribat l'empat del Granada. Fede San Emeterio ha rematat de cap al fons de la porteria un bon centre d'Álvaro Vadillo després de treure una falta.

Amb el 1-1 s'ha arribat al final del partit, davant l'alegria dels 13.839 mallorquinistes que han celebrat la classificació de l'equip per als play off d'ascens a primera divisió.

RCD Mallorca: Reina, Joan Sastre, Raíllo, Valjent, Estupiñán; Pedraza (Baba, 61’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Leo Suarez (Pablo Valcarce, 86’), Lago Júnior; Ante Budimir (Abdón, 78’).

Gols: 1-0, Salva Sevilla, 69’. 1-1, Fede S., 89’