El RCD Mallorca guanya al Málaga CF en el Visit Mallorca Estadi (3-1)

Els vermells aconsegueixen sumar de tres, per segona jornada consecutiva, gràcies als gols de Amath, Raíllo i Dani Rodríguez

El RCD Mallorca venç al Málaga CF en el Visit Mallorca Estadi (3-1). Els de Luis García Plaza aconsegueixen la seva segona victòria consecutiva de la setmana després dels gols de Amath en la primera meitat i d'Antonio Raíllo i Dani Rodríguez en la segona. L'exmallorquinista, Pablo Chavarría ha estat l'encarregat d'anotar el gol visitant.

Per a la novena jornada de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat cinc canvis en l'onze inicial. Cufré ha entrat en lloc de Oliván. Salva Sevilla ha tornat a l'equip titular substituint a Febas. En atac, Amath, Mboula i Dani Rodríguez han entrat per Trajkovski, Lago Júnior i Marc Cardona.

El partit ha iniciat amb el primer gol de la trobada en el minut onze. Amath ha recollit un rebutg dins de l'àrea i ha definit, sense oposició, sobre la meta defensada per Juan Soriano. La jugada ha iniciat amb Salva Sevilla executant en curt un servei de cantonada amb Dani Rodríguez que ha assistit a Cufré i després que el xut del lateral rebutgés en Valjent, Amath ha anotat el seu primer gol amb la samarreta del RCD Mallorca.

Minuts després ha estat el Málaga CF qui ho ha intentat. A pilota aturada ha arribat la primera intervenció de Manolo Reina després d'un córner rematat per Mejías. La primera meitat ha finalitzat amb el control de la possessió i del partit per als bermellones, a més de continuar amb la solidesa defensiva dels de Luis García Plaza.

La segona part ha arrencat igual que la primera. Antonio Raíllo ha marcat el segon gol del partit després d'una altra jugada a pilota parada. En aquest cas, d'una falta lateral botada per Salva Sevilla que el central bermellón ha rematat de cap al fons de la porteria del Màlaga CF.

En el minut 68, Pablo Chavarría ha retallat distàncies en el marcador després d'un tret que, després de rebotar en un defensa vermell, ha entrat per l'esquadra esquerra de la porteria de Manolo Reina. Cinc minuts ha trigat a respondre el conjunt bermellón. Dani Rodríguez ha anotat el tercer gol del RCD Mallorca després de definir, des de la frontal, una passada lateral de Cufré després que Amath deixés passar la pilota per sota de les seves cames. Amb el tercer gol bermellón s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre, Raíllo, Valjent, Cufré, I. Ruiz De Galarreta (69’), Salva Sevilla (77’), Antonio Sánchez, Dani Rodríguez (77’), Mboula (86’), Amath (86’)

Suplents: Miquel Parera, Oliván (77’), Russo, Febas (69’), Alegría (86’), Abdón, Lago Junior (77’), Fran Gámez, Trajkovski (86’), Marc, F. González, Luka

Málaga CF: Juan Soriano, Mejías, Juande (46’), Luis Muñoz (75’), Chavarría, Rahmani (75’), Matos, Caye (60’), I. Calero, Escassi, Ramon (86’)

Suplents: Dani Barrio, Gonzalo, Lombán, Cristian (75’), Orlando Sa (86’), Jairo (60’), Jozabed (46’), Benitez, Quintana, Cristo, Julio (75’), Larrubia

Gols: Amath, 1-0 (11’); Raíllo, 2-0 (50’); Chavarría, 2-1 (68’); Dani Rodríguez, 3-1 (73’)