El RCD Mallorca perd per la mínima a casa (0-1)

Els vermells cauen davant el Sevilla FC després d'un golàs de Gudelj

El RCD Mallorca no va poder guanyar davant un Sevilla FC que va anotar un golàs per a emportar-se els tres punts del Visit Mallorca Estadi (0-1). Els de Javier Aguirre van tenir fins a tres ocasions clares de gol per a avançar-se o empatar la trobada. Gudelj, en la segona meitat, es va inventar una sabatada impossible per a Rajkovic.
En l'estrena de la Tribuna Aquest en el VisitMallorca Estigueu les coses no podien començar millor per als locals i és que, fins a dues ocasions, Abdón Prats va poder marcar. Primer, el davanter va aprofitar una gran pilota d'Antonio Sánchez, però el seu tret el va desviar Bono.
Poc després va ser el propi Abdón qui es va trobar una pilota dins de l'àrea, però el portera sevillista va tornar a evitar el punt mallorquinista. Sense ocasions i sense superioritat es va arribar al descans.
En la segona part, el migcampista del Sevilla FC, Gudelj, es va inventar un golàs per a avançar al conjunt de Nervión. Un xut impossible per a un Rajkovic que no va haver d'intervenir en tot el partit.
En la recta final els locals van estrènyer, però sense recompensa. Amb aquesta derrota, els vermells ja pensen en els dos partits lluny de casa. Primer davant la Reial Societat i, després, a Mestalla davant el València CF.