El RCD Mallorca remunta i gana al València CF (1-2)

Els vermells signen una molt bona segona part per a donar-li la volta al marcador i sumar de tres a Mestalla

El RCD Mallorca va guanyar al València CF a Mestalla CF (1-2). Els vermells van realitzar un partit molt seriós per a emportar-se els tres punts en un dels camps més complicats de La Lliga. Els de Javier Aguirre van remuntar el punt de Cavani amb els gols de Muriqi i de Kang-In Lee. Amb aquesta victòria, el conjunt mallorquinista arriba als dotze punts i fa un pas cap endavant en la classificació.

En el qual va ser una primera part molt igualada, Kang-In Lee per al RCD Mallorca i Almeida per als locals, van ser els únics a posar en dificultats als dues porteres. L'equip de Javier Aguirre va saber aguantar molt bé amb les dues línies ben plantades i amb Vedat Muriqi desembussant bé el joc. Els centres laterals van dificultar a una defensa vermella que els va tapar molt bé. Amb el 0-0 es va arribar al descans.

Després del pas per vestuaris van arribar els gols. En el minut 52 es van avançar els locals gràcies al gol de Cavani des dels onze metres. El davanter uruguaià va aprofitar la pena màxima provocada per Samuel Lino després d'una falta dins de l'àrea d'Antonio Sánchez. Amb el gol, l'entrenador vermell va introduir diversos canvis que van revolucionar el partit. Amath i Dani Rodríguez van ser els protagonistes de la recta final del partit.

En el 65, el senegalès va recollir una pilota en zona de tres quarts per a marxar-se de diversos jugadors valencianistes i, després d'un toc de Nico, caure a terra. L'arbitre no va dubtar i va assenyalar penal perquè el màxim golejador bermellónVedat Muriqi, xutés i marqués el seu cinquè gol aquesta temporada. Amb l'empat, el RCD Mallorca el va continuar intentant i en el 83, Dani Rodríguez va tirar de màgia per a fer dues parets en la frontal de l'àrea amb Amath i Muriqi i, després de servir una bona pilota a Kang-In, el coreà va asseure a un rival i va definir a la perfecció per a anotar el punt de la victòria.

Valencia CF: Mamardashvili, Thierry, Paulista, Diakhaby (4'), Gayà, Yunus, Nico (67'), André (74'), Kluivert (74'), Cavani, Lino

Suplents: Herrerín, Rivero, Özkacar (4'), Vázquez, Mosquera, Foulquier, Toni Lato, Guillamón (74'), Moriba, Hugo Duro (74'), Marcos André (67'), Pérez

RCD Mallorca: Rajkovic, Maffeo, Valjent (76'), Raíllo, Copete (56'), Jaume Costa (79'), Battaglia (56'), Ruiz de Galarreta, Kang-In Lee, Vedat Muriqi, Antonio Sánchez (56')

Suplents: Leo Román, Gio (79'), Nastasic (76'), Russo, Gayà, Cufré, Baba (56'), Dani Rodríguez (56'), Ángel, Abdon, Lago, Amath (56')

Goles: Cavani (p.), 1-0 (52'); Muriqi (p.), 1-1 (66'); Kang-In Lee, 1-2 (83')