Els 'dimonis' sumen un punt contra el FC Barcelona en l'infern de Son Moix (2-2)

Muriqi i Abdón van posar els gols mallorquinistes en una gran actuació dels bermellones davant el líder

L'afició mallorquinista va viure un vespre memorable a l'Estadi Mallorca Son Moix. Tot va començar amb l'espectacle prepartit per a presentar el nou videomarcador. Dimonis de diferents colles de l'illa es van encarregar, ajudant-se d'un joc de llums i focs artificials, que l'escenari del partit semblés el mateix infern. Això i els 19.939 aficionats presents van crear un gran ambient per a rebre la visita del líder, el FC Barcelona.

EL RCD Mallorca va plantar cara en tot moment al vigent campió. En el minut 8, Antonio Sánchez va aprofitar un error en la sortida de pilota dels blaugrana per a servir de cap el primer gol a Vedat Muriqi. El Pirata marcava per tercera jornada consecutiva i, per primera vegada aquesta temporada, perforava les malles de les porteries de Son Moix.

Predrag Rajkovic va tornar a ser determinant amb les seves aturades. El serbi li va guanyar un mà a mà a Ferran Torres en el minut 38.

En el minut 41, Raphinha empataria el duel amb una gran acció individual. El brasiler va controlar una pilota dividida en la frontal de l'àrea i en només dos tocs va col·locar l'esfèric pegat al pal de la porteria de Rajkovic. Pocs minuts després, el porter serbi li va negar el gol a Joao Félix amb una altra gran intervenció.

Just abans d'arribar al descans, el porter mallorquinista seria l'origen de la segona diana dels de Javier Aguirre, fabricat en només tres tocs. El serbi va treure de porta, Vedat Muriqi va pentinar amb el cap i Abdón Prats li va guanyar l'esquena a la defensa barcelonista per a batre a Ter Stegen i marcar el seu quart gol de la temporada en LaLiga EA Sports.

En el segon temps va tocar patir per moments. Joao Félix va enviar un xut al pal. En el 65, Muñiz Ruiz va assenyalar penal de Copete sobre Lamine Yamal, però des del VAR van avisar al col·legiat que el central andalús no arribava a impactar amb el jove extrem del Barça i es va anul·lar la pena màxima.

L'empat dels azulgana va arribar en el minut 75, obra de Fermín, rematant dins de l'àrea una assistència de Raphinha des de la dreta.

En una de les últimes jugades del partit, Cyle Larin va poder donar la victòria als vermells, però el seu xut va marxar desviat.

Malgrat el punt, les pitjors notícies van ser les lesions de Pablo Maffeo i Gio González, que van demanar el canvi.

FITXA TÈCNICA:

Mallorca: Rajkovic, González (Van der Heyden 85), ValjentNastasicCopeteMaffeo (Jaume Costa 35), Samu Costa, Dani Rodríguez (Morlanes 85), Sánchez (Darder 61), Abdón Prats (Larin 61) i Muriqi.

Barcelona: Ter StegenJoão Cancel·lo, AraújoIñigo Martínez (Koundé 78), Baldi, Romeu (Fermín 64), GündoganGavi, Raphinha, João Félix (Lamini Yamal 64) i Ferran Torres (Lewandowski 58)

Targetes: Groga a Oriol Romeu; Dani Rodríguez, NastasicJavier Aguirre i Van der Heyden. Vermella a Pablo Maffeo en el 97'.

Gols: 1-0 Muriqi (8); 1-1 Raphinha (41); 2-1 Abdón Prats (45 +3); 2-2 Fermín (75).