Empat a zero entre RCD Mallorca i Sevilla FC

El RCD Mallorca ha empatat (0-0) enfront del Sevilla FC després d'un partit molt disputat en el qual tots dos equips van tenir ocasions per a obtenir la victòria.

Jagoba Arrasate va introduir quatre canvis respecte a Osasuna i va apostar pel següent onze: Leo Román en porteria; Pablo Maffeo (que va complir 100 partits amb el club), Antonio Raíllo, Martin Valjent i Johan Mojica en defensa; Samu Costa, Manu Morlanes, Antonio Sánchez i Sergi Darder en el mediocampo; i Vedat Muriqi i Cyle Larin en l'atac.

Leo Román, providencial en el primer temps

Els mallorquinistes varen arrancar bé el partit, volent dominar el mateix i inquietant amb alguna arribada al porter rival. Ocasions que gairebé sempre finalitzava Muriqi. El Sevilla també va gaudir de les seves, sobretot a partir de la mitja hora de partit. No obstant això, Román, que jugava els seus primers minuts de la temporada, va estar providencial diverses vegades, amb parades de mèrit, per arrabassar-li el gol a Dodi LukebakioSaúl Ñíguez i José Ángel Carmona. El Mallorca es fa refer després de l'embranzida visitant, encara que al descans es va arribar amb 0-0.

Les millors ocasions del segon temps, per al Mallorca

En l'inici del segon temps, va ser el Sevilla el que va començar estrenyent. Román va haver de tornar a intervenir i el suís Djibril Sow va tenir la més clara del seu equip amb una rematada dins de l'àrea que no va trobar porteria. Després d'això, el Mallorca va jugar els seus millors minuts quant a generació de perill i va tenir ocasions importants als peus de Muriqi i Samu Costa. També la va tenir Takuma Asano, que va entrar en el 65'. Isaac Romero ho va provar amb un xut des de la frontal faltant 10 minuts, però van ser els mallorquinistes els qui varen gaudir d'una molt bona en una de les últimes jugades amb un centre de Mojica que no va aconseguir rematar Marc Domènech, que va debutar oficialment amb el primer equip.

D'aquesta manera, el col·legiat del matx va assenyalar el final amb el 0-0 regnant en el marcador. La pròxima cita del Mallorca és el dissabte, a les 21.30 hores, contra el Leganés a Butarque.

Fitxa tènica

RCD Mallorca: Leo Román; Pablo Maffeo, Antonio Raíllo, Martin Valjent, Johan Mojica, Samu Costa, Manu Morlanes( Mascarell, min 73), Antonio Sánchez (Dani Rodríguez, min 64), Sergi Darder (Marc Domènech, min 81), Cyle Larin (Takuma Asano, min, 64) y Vedat Muriqi (Abdón Prats, min 81)

Sevilla FC: Orjan Nyland; José Ángel Carmona, Loïc Bade, Nemanja Gudelj (Marcao, min 70), Adrià Pedrosa, Saúl Ñíguez, Albert Sambi Lokonga (Juanlu, min 62), Djibril Sow, Dodi Lukebakio (Jesús Navas, min 70), Chidera Ejuke (Agoumé, min 91) Kelechi Iheanacho (Isaac Romero, min 62).

Amonestacions: Groga a Sow en el 87' y vermella directa a Saúl en el 89'.