Muriqi fa esclatar l'Estadi Mallorca Son Moix en el descompte

Triomf (2-1) del RCD Mallorca enfront del Rayo Vallecano gràcies als gols del kosovar i d'Antonio Sánchez

El RCD Mallorca ha aconseguit emportar-se la victòria (2-1) enfront del Rayo Vallecano gràcies als gols d'Antonio Sánchez i de Vedat Muriqi. Aquest últim, en el temps de descompte.

La primera part del partit va estar caracteritzada per l'alta intensitat i per la falta d'ocasions en qualsevol de les dues àrees. I és que les defenses es van imposar als atacs en els inicials 45 minuts, a excepció d'una de les últimes jugades abans d'arribar al descans. Va ser la que va protagonitzar Isi Palazón, que després d'una bona parada de Predrag Rajković a un xut del Pacha Espino, va tenir el 0-1 a mercè, però el seu xut va sortir mossegat i va poder ser atrapat pel porter serbi.

D'aquesta manera, el 0-0 va regnar en el primer temps, però ràpidament es va moure en el segon: Dani Rodríguez va servir una pilota a l'àrea des del sector esquerrà, Óscar Valentín no va aconseguir treure-la de l'àrea, i va acabar en el segon pal, on va aparèixer Antonio Sánchez per, al primer toc, marcar l'1-0 en el minut 47.

Un gol que va donar ales als mallorquinistes, que van buscar doblegar el seu avantatge. No obstant això, va ser el Rayo Vallecano el que va acabar trobant el fons de les xarxes. Va ser mancant quinze minuts després d'una pilota des de la dreta que va tractar de tallar Gio González, però el cuir va arribar als peus d'Álvaro García, que amb Rajković abatut, va posar l'1-1 a plaer.

Dos minuts més tard, una errada defensiva de l'equip madrileny va provocar que Vedat Muriqi encarés porteria contrària, però que el seu tret final va acabar a les mans de Stole Dimitrievski. No obstant això, el pirata s'anava a convertir en el protagonista del partit, ja que en el 90' va rematar a la perfecció un córner servit per Dani Rodríguez, que va valer per posar un 2-1 que va resultar definitiu.

Tres punts aconsegueix així el RCD Mallorca, que s'allunya més de la zona de descens.