Skip to main content
Destacats

#Orgull: Campanya d'abonats 2024/25

El RCD Mallorca arranca la campanya d'abonats de la temporada de 2024-25 sota el lema #Orgull. L'objectiu és tornar a il·lusionar-nos i sentir-nos orgullosos en la nostra quarta temporada consecutiva en la màxima categoria, que a més serà la primera al complet en el nostre nou Estadi Mallorca Son Moix. Encara amb els sentiments i els records de la final de Copa del Rey a flor de pell i amb una Supercopa d'Espanya en l'horitzó, ens queden més emocions per viure.

Els jugadors Sergi Darder, Vedat Muriqi i Dani Rodríguez no han volgut perdre's l'oportunitat de participar en una campanya molt especial i ens pregunten en el vídeo de llançament 'Què? Tornam?'. L'objectiu del club és que els 20.779 mallorquinistes continuïn augmentant en una temporada que començarà el pròxim 17 d'agost contra el Real Madrid i en la qual per primera vegada tots els abonaments seran digitals.

Des d'avui dimecres, 26 de juny, i fins al 17 de juliol, l'aficionat mallorquinista podrà renovar el seu abonament. A partir del 18 de juliol a les 20 hores es podran efectuar els canvis de seients i el club permetrà canviar fins a 4 abonaments. El procés per a les altes noves començarà dillus, 1 de juliol. Els tràmits es realitzaran en línia des de la pàgina web del RCD Mallorca.

Els majors de 65 anys poden fer totes les gestions en línia, però si sol·liciten assistència, el club la hi donarà demanant una cita prèvia.

Els abonaments de la temporada 24/25 inclouen els partits de LaLiga i la Copa del Rey.

Una nova manera d'entendre el nostre Estadi.

El club vol estar més prop de la nostra afició a través de la innovació. Un estadi simulat en 3D ens permetrà visualitzar el camp en temps real. A més, hi ha un procés modern de venda d'entrades i d'abonaments, totalment adaptat i pensat per a simplificar l'accés als productes dissenyats i pensats per a accedir des del mòbil.

Finalment, aquesta nova temporada hi haurà una nova app amb moltes sorpreses més.

Consulta aquí tota la informació: Campanya Abonats 2024-25.