Remuntada èpica del Real Mallorca B

Fins a vuit gols s'han marcat avui a migdia a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Partit frenètic entre el Mallorca B i el Campos que ja prometia ritme des de l'inici. Tots dos conjunts han trepitjat la gespa de Son Bibiloni amb una actitut guanyadora i en pocs minuts ja s'havien provocat diferents ocasions de gol. Destacable la del minut 9, després d'un xut de Mateu Ferrer que aturava Tolo amb una intervenció de mèrit. També pels locals, al minut 19 arribava una segona ocasió després d'un córner favorable. Amb aquest context i el control de la pilota la major part del temps a camp contrari, semblaba que el filial del Mallorca seria el primer en avançar-se al marcador, però no ha estat així. Raul, al minut 33 rematava des de fora de l'àrea una pilota que ha entrat de manera immaculada dins els tres pals i ha servit per inaugurar el marcador a favor del Campos. Un Campos que amb aquest gol s'ha despertat i ha demostrat l'efectivitat de la seva davantera marcant un segon gol al minut 36 -Ramon, després de jugada col·Lectiva- i un tercer al minut 40. Una vegada més Raul, en aquesta ocasió, després d'una carrera individual des del mig del camp que ha deixat kao la línia defensiva del Mallorca, ha superat els dos darrers homes i s'ha situat tot sol davant Parera que no ha pogut fer res per parar el xut. En 10 minuts per tant, el Campos semblava sentenciar el resultat però aquest Mallorca demostra un esperit de lluita determinant en moments com aquest i el capità, Carlos Cristeto, ha marcat el primer dels locals just abans del descans i ha tancat la primera part del partit amb un intens 1 a 3. El Campos ha iniciat la segona part amb la mateixa efectivitat que havia lluït a la primera, i quan no s'havia ni superat el minut 5, Bardo pujava el quart al marcador. I aquí ha començat la veritable remuntada. Les ocasions pels mallorquins han estat moltes i al minut 15, fruit d'una gran assistència de James, Mateu Ferrer rectificava la direcció de la pilota tocant-la suaument amb el cap i la feia entrar fins al fons de la porteria. Sense temps per perdre i encara amb el 2 a 4 en contra al marcador, Olaizola seia Cristeto per donar minuts a Sarmiento. Poc després, era el Campos qui també movia la banqueta: Marc entrava per Roca al minut 13. Un Roca que demanava calma als seus companys per poder mantenir el marcador. No ha estat fins al minut 36 i de penal que el Mallorca no ha aconseguit escurçar diferències de la mà de Mateu Ferrer. Pel penal, el capità del Campos, Carlos ha vist la primera de moltes targetes grogues que l'àrbitre ha tret als jugadors visitants durant la recta final del match. I mentre el Campos protestava, el Mallorca veia cada vegada més possible la remuntada. Des de la banqueta, Olaizola demanava concentració i des de les grades s'animava amb eufòria. I de la concentració i l'eufòria, i sobretot, de la voluntat dels jugadors que eren a la gespa, ha arribat l'empat amb un gol que pujava al marcador quan quasi ja s'havia exhaurit el temps. Mateu Ferrer, que acabava d'aconseguir un Hattrick, encara ha tengut una nova ocasió ja en temps de descompte per emportar-se el partit. I també Cano. Però l'àrbitre ha xiulat el final i el marcador ha deixat un empat agredolç. El Mallorca només suma un punt però la remuntada ha estat èpica.