Un gol de Muriqi dona al RCD Mallorca la primera victòria de la temporada

El kosovar va rematar en el minut 85 un centre de Samu Costa desviat per Dani Rodríguez

El RCD Mallorca va sumar davant el Celta de Vigo la primera victòria del curs (0-1). Javier Aguirre va optar per botar a la gespa de Balaídos amb quatre migcampistes. La gran virtut de l'equip durant la primera part va ser la seva capacitat per a defensar de forma organitzada, amb ajudes constants davant els davanters del conjunt gallec, liderats per Iago Aspas.

Toni Lato va poder avançar als vermells en el minut 22. El lateral es va associar amb Vedat Muriqi per a plantar-se dins l'àrea d'Iván Villar, però el seu tir se'n va anar massa creuat.

Només tres minuts més tard, Muriqi va avisar de cap, rematant en l'àrea un centre mesurat de Sergi Darder des del córner. Iago Aspas va treure la pilota sota pals.

Just abans d'arribar al descans, Strand Larsen va tenir l'ocasió més clara del Celta en el primer temps. El noruec, tal com va fer Lat minuts enrere, va enviar el seu tret massa creuat.

A l'inici del segon període sí que va haver d'intervenir Predrag Rajkovic. El serbi va volar per a enviar a córner el xut de Fran Beltrán des de fora de l'àrea. Varen ser els millors minuts de l'equip de Rafa Benítez, que va veure com el seu central, Starfelt, enviava una pilota al pal després d'un servei de cantonada.

El RCD Mallorca també va tenir les seves arribades, com un xut llunyà de Samu Costa que va fer esforçar-se a Villar en el minut 65.

L'ensurt per als vermells va arribar en el minut 69, quan Aspes va assistir a Jonathan Bamba des de la banda esquerra perquè l'ivorià estavellés la pilota en el travesser i botés sobre la línia de gol. Tot i que inicialment el col·legiat concedís la diana, finalment el VAR li va fer rectificar, ja que l'esfèric no havia entrat per complet en la porteria.

Rajkovic va tornar a negar-li el gol als celestes en el minut 78, guanyant un mà a mà contra Douvikas.

El RCD Mallorca va saber esperar el seu moment i aquest va arribar en el minut 85. Samu Costa va centrar des de la banda esquerra, Dani Rodríguez va desviar la trajectòria de la pilota i Vedat Muriqi, amb el peu dret, va anotar el seu primer gol de la temporada per a donar la primera victòria del curs a l'equip.

Amath, en el temps de descompte, va poder ampliar la distància en el marcador, però el veu xut a sortir desviat.

En la darrera jugada del partit, Rajkovic va tornar a mostrar-se concentrat per a blocar la rematada d'Unai Núñez que hauria significat l'empat.

RC Celta: Iván Villar; O. Mingueza, Unai Núñez, Carl StarfeltCarlos Domínguez (Renato Tapia, 89), Mihailo RisticFran Beltrán (Miguel Rodríguez, 89), Lucca de la Torre (Hugo Sotelo, 77); Jonathan Bamba, Iago Aspas i Strand Larsen (Tassos Douvikas, 67).

RCD Mallorca: P. Rajkovic; Pablo Maffeo, Martin Valjent, M. Nastasic, Van Der Heyden (G. González, 97), Toni Lato (Jaume Costa, 76); Dani Rodríguez (Antonio Sánchez, 91), Manu Morlanes (Cyle Larin, 76), Samú, Sergi Darder; Muriqi (Amath Ndiaye, 91).

Gols: Muriqi (85').

Targetes: Lucca de la Torre (9'), Nastasic (14'), Sr. Rodríguez (87'), J. Costa (92').