Victoria de mèrit del RCD Mallorca davant el Celta de Vigo

Amath va ser el golejador del partit

El RCD Mallorca es va imposar 0-1 al Celta de Vigo en l'Estadi Abanca Balaídos en la jornada 30 de la lliga Santander. En el minut 21 de la primera part, Amath va avançar als vermells. El conjunt dirigit per Javier Aguirre va signar un gran partit en defensa, que va controlar en tot moment els atacs dels locals. Amb aquesta victòria, el RCD Mallorca aconsegueix els 37 punts i es manté en la zona mitjana de la taula.

Una primera part en la qual el RCD Mallorca va gaudir de les millors ocasions. La primera d'elles va arribar en el minut 15 després d'un gran pase de Kang In Lee que deixava tot sol Amath davant de la porteria d'Iván Villar. No obstant això, el senegalès va creuar massa el seu llançament. Sis minuts més tard, Amath tornaria a ser el protagonista i posaria el 0-1 en el lluminós. Després d'un servei de cantonada, la defensa del Celta de Vigo rebutjaria una pilota que li quedaria morta a Amath per a disparar a plaer i manar l'esfèric al fons de la xarxa. En el minut 37 arribaria una nova oportunitat clara per al RCD Mallorca. De nou, una gran jugada dels de Javier Aguirre, que finalitzaria amb un centre ras de Maffeo per a Amath, que creuaria massa el seu tret.

En la segona part el RCD Mallorca va saber gestionar l'avantatge en el marcador amb un treball impecable en defensa. L'ocasió més clara del Celta de Vigo va arribar en el minut 83 amb una volea de Tàpia des de la frontal de l'àrea que va acabar fregant el travesser. Ho tornaria a intentar el conjunt vigués en el 89’ amb una rematada creuada d'Hugo Mallo que aconseguia rebutjar Raíllo. D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Javier Aguirre aconsegueix una victòria de prestigi lluny del Estadi Mallorca Son Moix.

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Raillo, Valjent, Hadzikadunic, Lee Kang In; Sánchez (Kadewere,81’), Ruiz de Galarreta, Morlanes (Babá, 71’), Amath; Muriqi.

Celta de Vigo: Iván Villar; Hugo Mallo, Aidoo, Unai Núñez, Javi Galán (Cervi, 63’); Miguel Rodríguez (Carles Pérez, 46’), Beltrán, Gabri Veiga (Larsen, 63’), Luca de la Torre (Tapia,74’); Aspas y Seferovic (Paciencia,46’).