El Mallorca B supera el Santa Catalina (1-3)

Saltava al verd de Son Flo el conjunt de Javier Olaizola amb la idea de fer-se amb la victòria enfront del Santa Catalina Atlètic de Carlos Martínez i afermar-se a la part alta de la taula, mentrestant, el conjunt local, buscava sumar els 3 punts per allunyar-se de la zona vermella. El partit arrencava amb un Mallorca intentant dominar el partit però cometent moltes imprecisions, fins que en el minut 13, un córner botat pel Santa Catalina a l'esquerra de la porteria de Benji, aconseguia ser rematat per Zampino i posava l'1-0 al marcador. Després del gol, el Mallorca intentava reposar-se però sense poder crear ocasions clares de gol, fins que al minut 32, una pilota centrada per Xema aconseguia ser rematat per Mateu Ferrer que posava l'1-1 en el marcador. Després del gol arribarien ocasions sense perill i arribaria el descans. Tot just començar la segona part, una pilota que quedaria morta a l'àrea del conjunt local, seria aprofitada per Cano que ha enviat el cuir al fons de les malles. Després del gol, el Mallorca ha estat el clar dominador del partit però sense aconseguir matarlo. Al pas dels minuts, el partit s'ha anat escalfant fins que en el minut 80, Sastre seria expulsat. Ja en el minut 88?, Cristeto ha aconseguit l'1-3 definitiu, després d'un bon tir des de fora de l'àrea. Fitxa tècnica: 11 Santa Catalina: Adri, Rubio, Simón, Socias, Blázquez, Herreros, Álvarez, Guzmán, Zampino, Andreu y Jóse. Banqueta: Jordan, Marcos, Huertas, Navarro, Víctor. 11 Mallorca B: Benji, Satre, Xema, Álvaro, One, Baba, Christian, Cano, Mateu, Stephen y Calderón. Banqueta: Ferreres, Pocoví, Cristeto, Mayans y Ángel Sánchez. Gols: 1-0 Antoni Socias min 12?, 1-1 Mateu Ferrer min 28?, 1-2 Jorge Cano min 46?,1-3 Carlos Crsiteto min 88?. Miguel Llabrés y Juan Miguel Sánchez de Fútbol Mallorca Foto: José Lorente