El RCD Mallorca empata sota la pluja d'Elx

Els vermells sumen un punt en el Martínez Valero

El RCD Mallorca va sumar un punt en la seva visita al Martínez Valero d'Elx (1-1). Els de Javier Aguirre van realitzar una gran primera part en la qual no van aprofitar les seves oportunitats. Vedat Muriqi va ser un dels protagonistes de la trobada després de fallar un penal, anotar altre i acabar expulsat. Els vermells sumen nou punts i ja pensen en la visita del Sevilla FC a Son Moix aquest dissabte.

L'Elx CF- RCD Mallorca va començar amb mitja hora de retard després d'un gran aiguat que va inundar diverses zones del terreny de joc. Va ser un partit amb pluja en el qual el conjunt vermell va sortir amb tot i per totes. Des del primer minut, el conjunt mallorquinista va demostrar que tenia ganes d'emportar-se alguna cosa més que un empat. Muriqi no va poder aprofitar un mà a mà i, poc després, no va poder marcar un penal provocat per Antonio Sánchez. Edgar Badía va endevinar les intencions del kosovar.

Poc després va ser l'Elx CF qui sí que va veure porta. Ponce va rematar una bona pilota de Gumbau després d'un servei de cantonada. Encara així, el gol no va canviar el que s'havia vist fins i tot en aquest moment. Un RCD Mallorca superior i buscant la porteria local, això sí, sense recompensa. Amb la victòria per la mínima es va arribar al final de la primera part.

Després de la volta de vestuaris, tot va continuar igual. El RCD Mallorca ho intentava amb bones combinacions per dins però, sobretot, amb les bones arribades tant de Pablo Maffeo com de Cufré. No va ser fins al minut 70 quan el col·legiat va tornar a assenyalar penal a favor del RCD Mallorca per una acció del porter il·licità i Antonio RaílloVedat Muriqi no s'ho va pensar i va agafar la pilota per a empatar la trobada.

La recta final del partit va tenir molt de moviment. Lucas Boyé i el propi Vedat Muriqi van ser expulsats de la trobada. El primer per una entrada dura sobre Valjent i el segon per una empenta, revisat pel VAR, a Pere Milla. En els últims minuts tots dos equips van tenir alguna ocasió per a haver augmentat el botí, però el resultat final va ser d'empat.

RCD Mallorca: Rajkovic, Maffeo, Valjent, Raíllo, Copete (Ángel, 63'), Baba (Grenier, 61'), Ruiz de Galarreta (Dani Rodríguez, 90'), Antonio Sánchez (Amath, 61'), Kang-In Lee (Battaglia, 90'), Vedat Muriqi

Gols: Ponce, 1-0 (15'); Muriqi, 1-1 (70')