El RCD Mallorca s'imposa 1-0 al Real Oviedo

El RCD Mallorca aconsegueix els 45 punts després del triomf contra el Real Oviedo 1-0 gràcies al punt de Pervis Estupiñán en el minut 68. En el primer temps, el partit ha estat molt igualat i fins i tot el Real Oviedo ha dominat la possessió del partit. Àlex López, Davant Budimir i Lago Junior han intentat batre al portera rival sense fortuna.
En el segon acte, el conjunt de Vicente Moreno ho ha posat tot per a portar-se els tres punts. La insistència del RCD Mallorca ha tingut els seus fruits en el minut 68 després d'una jugada d'estratègia en la qual Pervis Estupiñán ha aprofitat l'assistència de Salva Sevilla per a marcar el 1-0 definitiu. D'aquí fins al final, el conjunt vermell ha portat la iniciativa i ha pogut ampliar el marcador amb accions de Stoichkov i Budimir, que ha gaudit d'una oportunitat després d'una gran acció personal. Per part seva, el Real Oviedo no ha arribat de forma clara a la porteria de Manolo Reina.

RCD Mallorca: Reina, Sastre, Raíllo, Valjent, Estupiñán; Salva Sevilla, Baba, Dani Rodríguez (Leo Suarez, 67'), Àlex López (Stoichkov, 53'), Lago Junior (Abdón, 88') y Budimir.

Gol: 1-0 Estupiñán, 68'.